הורדת אחוזי שומן בשלוש ארוחות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורדת אחוזי שומן בשלוש ארוחות
    דוד
    13/09/2012

שלום אני בבית הספר קריית נוער ויש שם ארוחת צוהריים וארוחת בוקר עכשיו הבעיה שכולם אומרים שצריך 6 ארוחות וכמו שאתם רואים אני יכול מקסימום 3 ארוחות עכשיו השאלה שלי מה אני יוכל כדי להוריד את אחוזי השומן בבטן : יש לי בבוקר מאכלים כמו : גבינה : סלט ירקות , כמבה מלפפון , עגבניה , ביציים , ושתיה תיי
    בצוהרים: עוף / שניצל דג , כנפיים , מרקים , מלפפון חמוץ טחינה לחם , המבורגר , משה בתיבה - מנות עיקריות ( כל יום משהוא אחר )
    ומה שיש כל יום זה : אורז , סלט ירקות , חמוצים טחינה , אפונה וגזר בד"כ
    עכשיו השאלה שלי אם אפשר לבנות תפריט כלומר כמה לאכול ומה לאכול .
    הארוחות הם בשעה 8 וחצי בבוקר - ארוחת בוקר ו1 בצוהריים - ארוחת צוהריים

אני שוקל 66 ואני בן 13 ושמונה חודשים
    אני רוצה להגיע לקוביות עד סוף השנה וכמו כן ראיתם שאני לא יכול לאכול 6 ארוחות אלא מקסימום 3 ארוחות ..
    אני מעלה תמונה של הבטן שלי אם תוכלו תעריכו כמה זמן זה יקח לפי התפריט שתיבנו ..
    אני גם עושה את מה שיש בסירטון פחות שתי תרגילים שקשים לי ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הורדת אחוזי שומן בשלוש ארוחות - תגובה

איתן קטן
    16/09/2012

היי דוד,

אין בעיה עם אכילת 3 ארוחות וירידה באחוזי השומן. מה שמשנה בסופו של דבר זה היחסים שבין אבות המזון שבתפריט שלך (פחמימות, חלבונים, שומנים) והמאזן הקלורי היומי שלך.

בנוגע לבניית תפריט, זה לא נכון ולא מקצועי לבנות לך תפריט על גבי הפורום. אני ממליץ לך לפנות אל איש מקצוע/ דיאטנית בקופ"ח בבקשה להכוונה מקצועית ואישית יותר. בשל כך, גם לא ניתן לומר לך תשובה חד משמעית לגבי הזמן שיידרש ממך כדי להשיג את התוצאות הרצויות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו