מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת אחוזי שומן בשלוש ארוחותדוד13/09/2012
שלום אני בבית הספר קריית נוער ויש שם ארוחת צוהריים וארוחת בוקר עכשיו הבעיה שכולם אומרים שצריך 6 ארוחות וכמו שאתם רואים אני יכול מקסימום 3 ארוחות עכשיו השאלה שלי מה אני יוכל כדי להוריד את אחוזי השומן בבטן : יש לי בבוקר מאכלים כמו : גבינה : סלט ירקות , כמבה מלפפון , עגבניה , ביציים , ושתיה תיי
בצוהרים: עוף / שניצל דג , כנפיים , מרקים , מלפפון חמוץ טחינה לחם , המבורגר , משה בתיבה - מנות עיקריות ( כל יום משהוא אחר )
ומה שיש כל יום זה : אורז , סלט ירקות , חמוצים טחינה , אפונה וגזר בד"כ
עכשיו השאלה שלי אם אפשר לבנות תפריט כלומר כמה לאכול ומה לאכול .
הארוחות הם בשעה 8 וחצי בבוקר - ארוחת בוקר ו1 בצוהריים - ארוחת צוהריים
אני שוקל 66 ואני בן 13 ושמונה חודשים
אני רוצה להגיע לקוביות עד סוף השנה וכמו כן ראיתם שאני לא יכול לאכול 6 ארוחות אלא מקסימום 3 ארוחות ..
אני מעלה תמונה של הבטן שלי אם תוכלו תעריכו כמה זמן זה יקח לפי התפריט שתיבנו ..
אני גם עושה את מה שיש בסירטון פחות שתי תרגילים שקשים לי ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת אחוזי שומן בשלוש ארוחות - תגובה
איתן קטן16/09/2012היי דוד,
אין בעיה עם אכילת 3 ארוחות וירידה באחוזי השומן. מה שמשנה בסופו של דבר זה היחסים שבין אבות המזון שבתפריט שלך (פחמימות, חלבונים, שומנים) והמאזן הקלורי היומי שלך.
בנוגע לבניית תפריט, זה לא נכון ולא מקצועי לבנות לך תפריט על גבי הפורום. אני ממליץ לך לפנות אל איש מקצוע/ דיאטנית בקופ"ח בבקשה להכוונה מקצועית ואישית יותר. בשל כך, גם לא ניתן לומר לך תשובה חד משמעית לגבי הזמן שיידרש ממך כדי להשיג את התוצאות הרצויות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)