בטן שמנה לאחר לידות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן שמנה לאחר לידות
    עינתוש
    15/09/2012

היי , אני בחורה בת 36 לאחר שתי לידות והבטן שלי ממש בולטת ושמנה ולעיתים לאחר ארוחה אני נראית בהריון . הדבר מאוד מפריע לי מבחינה אסתטית , יש לציין שאני לא שמנה יש לי עודף של בערך 5 קילו ואני ומבנה גופי מוצק ולא "נשפך", לכן לא ברור לי למה הבטן "נשפכת" לי.מה ניתן לעשות על מנת להוריד את הבטן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן שמנה לאחר לידות

הוספת תגובה

• בטן שמנה לאחר לידות - תגובה

ד''ר איתי זיו
    17/09/2012

הערותי...
    1. לחזק באופן מממקד ומושכל השרירים העמוקים של הבטן. גשר קדמי, גשר צידי, תרגילים תוך כדי רוטציה של עמוד השדרה, תרגילים מסוימים על פיטבול מאוד יתאימו במקרה זה. תרגילים סטנדרטיים של כפיפת גו פחות יהיו אפקטיביים.
    2. חשוב לבדוק בהקדם אחוזי השומן התת עורי בגופך. שכיח להבחין במקרים של נשים שהן במשקל סביר או אף עם השמנה קלה אך אחוזי השומן בגופן הנו רב משמעותית מהממוצע. אזי גם ייתכן שריכוז השומן במקרה שלך הנו יותר באזור הבטני גם ללא קשר ללידות.
    3. חשוב לשולו בעיות במערכת השרירים של הבטן. זאת יש לעשות באמצעות ייעוץ עם איש מקצוע מתאים או אף בפורום רלבנטי של נשים בהיריון ולאחר לידה. ניתן גם להתייעץ עם קולגה שלי עירית פז שמה והיא מעולה וזה התחום שלה- 0505358908.
    בהצלחה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו