אימון יתר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון יתר?
    נעמה
    20/09/2012

בוקר טוב, רציתי לשאול על משהו שמציק לי מאד. אני בת 20 גובה 156 שוקלת 62 קג.

אמנם אין לי משקל עודף עצום, אבל יש לי מה להוריד. בתיכון הייתה תקופה שעשיתי ספורט בטירוף והקפדתי לאכול נכון או אפילו פחות מכך וירדתי בחודשיים 8-9 ק"ג.

לפני מספר חודשים עשיתי את אותו הדבר וירדתי תוך שבועיים 3-4 ק"ג.

חשוב לציין שעשיתי אך ורק ספורט אירובי - ריצה, ספינינג וכו.

דווקא עכשיו,כשהתחלתי להתאמן כמו שצריך ואני מקפידה על אירובי בשילוב פעילות אנארובית (כל יום ריצה או ספינינג, ו3 פעמים בשבוע מוסיפה שעת מכשירים שהותאמה לי ע"י מאמן בחדר כושר) ולא אוכלת יותר מהרגיל, ולא אוכלת מזונות לא בריאים (מקפידה על שילוב חלבונים, פחמימות, ויטמינים ומינרלים וכו') אני תקועה במשקל. הוא לא זז חודש!לשום כיוון!

שמעתי לא מעט שיכול להיות שיש תקיעה בגלל ששריר שוקל יותר משומן, ובגלל שהשרירים בבנייה אני קצת תקועה, אך זה יעבור בקרוב ואני אראה ירידה יפה אם אמשיך להקפיד על כושר ואכילה נכונה, אבל אני מאד מיואשת. יש לי נסיון בירידה רצינית במשקל כשהגוף עשה פחות כושר, אז איך דווקא עכשיו המשקל תקוע כל כך?

האם אני עושה משהו לא נכון,או באמת צריכה לחכות כדי שהגוף יסתגל לשרירים?...

תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון יתר?

הוספת תגובה

• אימון יתר? - תגובה

עופר קיס
    20/09/2012

נעמה שלום
    יתכן וגופך נכנס למצב של "לחץ" עקב כמות גדולה של אימונים יחסית לכמות האנרגיה שאת מכניסה ( אוכל )
    1. נסי תזונאי/ת ספורט
    2. הפחיתי אימון אירובי אחד וכוח אחד לכל שבוע
    3. אכלי מעט יותר חלבון ופחמימות מורכבות

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

נעמה
    20/09/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו