צעדה להורדת משקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צעדה להורדת משקל
    ויוי
    14/05/2007

שלום שמי ויוי ואני בת 42, לפני שנה התחלתי לסבול מפריצת דיסק והפסקתי להתאמן בחדר כושר. המשקל שלי עלה ב-3 קילו כיום אני שוקלת כ-55.3 ק"ג למרות שהצלחתי להוריד כ- 1 1/2 על ידי הליכה מתונה כל יום של שעה, יש עדיין את הבטן שלא מצליחה להוריד דבר שמאוד מפריע לי. אני פוחדת לחזור לחדר כושר ולהתאמן במכשירים, מצד שני אני לא מסוגלת לעשות כפיפות בטן בגלל הפריצה אז מה אני עושה?? האם הזמן וההליכות היומיומיות יעזרו לי להוריד את הבטן? האם יש איזה תרגיל שאפשר לעשות? אשמח לקבל תשובה ויוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צעדה להורדת משקל

הוספת תגובה

• צעדה לשם הורדת משקל

ויוי
    21/05/2007

למה אף אחד לא מתייחס???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכנית אימונים מותאמת אישית

אייל ברוכים
    21/05/2007

ןיןי שלום,
    ע"מ להוריד את אחוז השומן בגוף עלייך לשלב בין תזונה נכונה ופעילות גופנית יומיומית.
    חשוב שתביני שמבחינה פיזיוליוגית באיזור הבטן ישנם יותר תאי שומן וזה משתנה גנטית מאדם לאדם.
    בנוגע לפעילות גופנית יש מגוון של תרגילים ופעילויות שאת יכולה לבצע אך לעולם אל תפסיקי לחלוטין את הפעילות הגופנית, להיפך הפעילות תעזור לך להבריא ולחזק את שרירי הגב.
    אני ממליץ לך להיפגש עם תזונאית בנוגע לבניית תפריט תזונה מסודר ובנוגע לפעילות גופנית גם
    עם מאמן מוסמך שיודע לבנות תוכנית מותאמת אישית למתאמנים הסובלים מפריצות דיסק.
    בגדול הכיוון האירובי שעליו את צריכה לתת דגש הוא שחייה,הליכה,אופניים ללא פעילויות עם קפיצות כמו אירובי מדרגה קיקבוקס וכד' . . .
    בהצלחה . . .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו