מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבוע שבועשמואל29/09/2012
שלום שמי שמואל
אני חייל עושה שבוע שבוע אחרי שנפלתי מקרבי ,אני תמיד עסקתי בספורט ,אבל יש בעיה ,
כשאני שבוע בבית אני מתאמן 5 פעמים בשבוע(אירובי אם אנאירובי +אינטרוולים) ואוכל כמו שצריך (יש לי קורס של מדריך אימון גופני שעברתי ) ,ושבוע שאני בבסיס אני אוכל לא טוב ומתאמן פעמים לפחות בשבוע כמה שאפשר ,עכשיו השאלה שלי איזה תרגילים אני יכול להוסיף לעשות כדאי לא להרוס את הרצף גם אם יש וידאו זה יעזור ? תודה .......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבוע שבוע - תגובה
ד''ר איתי זיו02/10/2012הערותי...
1. מעבר מ- 5 פעמים בשבוע לפעמיים כמובן לא פשוט כלל ועיקר ומביא לירידה ביכולת הגופנית. אם אין ברירה ויש באפשרותך לבצע רק שני אימוני כוח ואירובי חשוב שהאימונים הללו יהיו איכותיים במיוחד. אימון כוח כ- 45 דקות ואימון אירובי בדופק מטרה גבוה יחסית70-85% יתאימו.
2. חשוב ליישם שיטת אימון מסויימת אחרת קשה יהיה למקסם יכולות גופניות באופן ממשי מה גם שאין הרבה יחידות אימון במהלך השבוע. בתחום האירובי יישום פרטלק, הפוגות על בסיס קבוע- יהיה מצוין. באימון הכוח ביצוע תרגילים עם משקל גוף או משקולות - חשוב במיוחד. גם פה יישום טכניקות אימון כמו פירמידה, סופר סט וכדומה יהיה טוב.
3. חשוב במיוחד להקפיד על התזונה ולאכול לפחות 5 ארוחות ביום. אחת מרכזית והשאר- ביניים. חשוב.
4. חשוב לכמת מה שהנך מבצע כיום מבחינת התוצאות ולראות שיש שיפור בכל התחומים.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
דן05/10/2012עזרתי לי לבנות תתוכנית ,תודה רבה חג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)