שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מתאמן
    07/10/2012

שלום, התחלתי להתאמן לפני כחודש וחצי למטרת עליה במסה, אני רזה...
    אמנם רק חודש וחצי אבל אני כבר מתחיל לראות תוצאות והגוף מגיב יפה: בעיקר באיזור הזרועות, החזה, הכתפיים.

רציתי לשאול מה אני יכול לעשות (רצוי בבית) מלבד 3 הפעמים שאני פוקד את מכון הכושר כדי לראות תוצאות מהר יותר?
    ראוי לציין שאני גם שוחה אך שחיה בעקרון לא מעלה את מסת השריר.
    אני מעוניין לראות תוצאות באיזור פלג הגוף העליון בעיקר - דגש על יד קדמית ואחורית.

שמעתי שתרגילי מתח גורמים לתוצאות נפלאות, בין היתר גם בשרירי הזרועות שאותם אני מעוניין להגדיל. האם אתם ממליצים לי לרכוש מוט למתח ביתי ולהתחיל ולהתאמן בו (וכמובן רשמו לי כמה סטים וכמה חזרות)?

כמו כן, אשמח להמלצה למוט שאנו מצריך הברגה לקיר.
    האם אתם ממליצים לי על המוצר הבא שמתחבר למשקוף?

תודה רבה לכם
    מתאמן (22)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר איתי זיו
    10/10/2012

הערותי.....
    1. מציע לא להוסיף עוד אימוני כוח בשלב זה לפחות עד שתהיה עם ותק של 3 חודשים. בהנחה שהנך מתאמן עם טכניקה נכונה אזי לאחר 3 חודשים ניתן לפצל תוכנית האימונים ל- AB ואז התוצאות מהירות יותר.
    2. אין שום בעיה לחבר מתח לקיר. יש בחנויות רבות לציוד ספורט לרבות בש גל ואנרגים אך אין טעם בשלב זה לבצע אימון כוח יום אחר יום. יש צורך במנוחה ואימון מפוצל מציע לחכות לותק של 3 חודשים באימון.
    3. חשוב מאוד להקפיד על התפריט התזונתי.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו