מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני בן 14 ורוצה להתחיל לפתח שריריםדניאל11/10/2012
שלום.
אני ילד בן 14 שרוצה לפתח שרירים בצורה די פשוטה ולא משנה לי כמה זמן יקח אני רק ילד חח אבל בנתים אני מתאמן שכל לילה אני רץ ועושה מתח,שכיבות בטן וגבן ועוד כמה מתקנים של GreenFilds שהוצבו בגינות אני רוצה לדעת איזה דברים לגיל שלי אני צריך לאכול כדי לשמור על תזונה נכונה ולהמשיך ככה עד הצבא (18) ועד אז אני כבר היסתדר חח אני אשמח לקבל תשובה. :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדניאל - תגובה
ד''ר איתי זיו12/10/2012הערותי.....
1. באמצעות ביצוע תרגילים עם משקל גוף שציינת ניתן להעלות מסת שריר אך ללא תוכנית אימונים מסודרת ומאורגנת יהיה מורכב מאוד. יש צורך להקפיד ען עומסים גבוהים דיים, גיוון תרגילים, הקפדה על עקרונות האימון, תזונה נכונה ועוד.
2. מומלץ מאוד לפקוד את חדר הכושר. הרי מבחינת הגיל הנך יכול להירשם במועדון מתאים ולשפר היכולת באופן משמעותי באמצעות תוכנית אימונים מסודרת. מבחינת האימונים עם משקל גוף מציע שתבצע יום כן ויום לא. ביום שאינך מבצע אימוני כוח ניתן לבצע אימונים אירוביים ןמתיחות.
3. המתקנים שבפארק אחד החסרונות עימם שכמעט ואין התנגדות בעת הביצוע. אי לכך חשוב להוסיף התנגדות חיצונית לעניין. עם גומייה, משקולות יד או לחילופין לבצע טכניקות אימון עצימטות כמו סופר סט, סט מורכב וכדומה.
4. ממליץ בחום לפנות לאיש מקצוע. ניתן לפנות לעופר קיס שמנהל גם את הפורום הנוכחי או אנשי מקצוע אחרים. בברכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)