כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כושר
    דני
    14/10/2012

שלום רב,בן 47 לאחר שנים ללא פעילות גופנית נרשמתי לחדר כושר לפני כחודש,הבעיה שאני קצת חושש להעמיס על הלב פעילות אינטנסיבית של הליכה + ריצה בהליכון ומסתפק בכעשר דקות של הליכון וריצה לסירוגין של שתי דקות כל פעם.האם אפשרי לנסות למרות החשש לרוץ עד קצה היכולת או שמה אני עושה נכון בהדרגתיות של האימונים.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כושר

הוספת תגובה

• כושר - תגובה

איתן קטן
    14/10/2012

היי דני,

אני תמיד בגישה של עליה הדרגתית בעצימות האימונים. תציב מטרה בין אימון לאימון ולאחר שהשגת אותה, תציב מטרה חדשה. נניח שאתה מסוגל לרוץ כ-2 דקות, המטרה שלך תהיה לרוץ 2:30 דקות. לאחר שהשגת את המטרה הזו, תעבור ל3:00 דקות וכן הלאה. כמובן, עם סובלנות ובהתאם ליכולת הפיזית שלך.
    יחד עם זאת, יהיה נכון ומקצועי יותר לקבוע פגישה עם מדריך הכושר שבמכון ולהתייעץ איתו לגבי תוכנית אימונים המתאימה לך. כל מכון כושר מכובד מעניק שירות זה אחת לחודש/ כמה חודשים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו