לחץ דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם
    שמוליק
    03/02/2007

שלום.אני בן 40 מטופל בלחץ דם גבוה ואסמה שוקל 60 ק"ג לא מעשן גובה 175 ברצוני לפתח גוף בחדר כושר בעזרת משקולות האם יש בעיה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם

הוספת תגובה

• לא, אין בעיה

אלעד
    03/02/2007

האסטמה לא תפריע לך במכון אם אתה לא עושה אירובי (הליכון, קרוס) ואם אתה שוקל 60 אז אתה די רזה, ואתה יכול להתאמן בלי ריצות וכדומה(לפחות בשלב הראשון)
    בקשר ללחץ דם, במכון שלי יש הרבה אנשים עם לחץ דם גבוה, אני לא יודע בדיוק מה עושים עם זה אבל המדריכים אומרים להם מה לעשות ואיך, זה לא אמור לגרום לבעיה רצינית ;)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיתוח גוף ולחץ דם גבוה

עמי עיני
    05/02/2007

כמובן שתוכל להתחיל להתאמן באימון לעליה במסה. כיום ניתן להתאמן כמעט בכל מצב בריאותי.

עם זאת, יהיה עליך להתייעץ עם הרופא שלך ועם מדריך שמבין עניין (עדיף פיזיולוג של המאמץ) לפני תחילת האימונים.

עקב בעיית לחץ הדם יהיו תרגילים שיהיה אסור לך לבצע (יש תרגילים שמעלים את לחץ הדם) וכמובן כל התקדמות שלך תחייב הדרגתיות והקשבה לגופך וכמובן ביצוע בדיקות תקופתיות.

ההמלצה שלי שתשלב גם אימונים אירוביים הידועים כבעלי השפעה חיובית על בעיית לחץ דם גבוה.

בהצלחה בהמשך הדרך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו