שאלה חשובה מאוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה מאוד
    איתמר
    21/10/2012

אני מתאמן כמספר שנים 3-5 פעמים בשבוע בשיטת abc

כל אימון שני שרירים
    1.חזה טרייספס
    2.גב בייספס
    3.רגליים כתפיים

עכשיו שבוע הבא אני טס לשבוע ולא יודע כמה יתאמן יש מצב פעם 1 אולי פעמיים אולי 3

אני משאיר את האימונים אותו דבר בכל מקרה זה בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה מאוד

הוספת תגובה

• שאלה חשובה מאוד - תגובה

איתן קטן
    22/10/2012

היי שמעון,

במידה ולא תוכל לאמן את השרירים לפי המתכונת הנוכחית, אני ממליץ על מעבר לFBW (עבודה על כל שרירי הגוף) באימון. 2-3 אימונים כאלה בשבוע יהיו אפקטיביים מאימון אחד בודד, עד שתחזור לשגרה הרגילה.
    * אם החשש שלך זה ירידה במסת השריר מהלך השבוע הזה, אז אתה יכול להסיר דאגה מליבך. כל עוד התזונה שלך נכונה, אתה לא תאבד מסת שריר בשבוע.
    טוס ותהנה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאיתן

שמעון
    22/10/2012

הבנתי אני מעדיף להשאיר אבל את החלוקה ככה וכמה שאני יבוא יבוא זה בסדר?

פשוט התרגלתי לעבוד ככה ו יש מצב אם יהיה לי זמן שאני כן יבוא 3 פעמים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאיתן - תגובה

איתן קטן
    22/10/2012

אם החשש שלך לאבד מסת שריר, אתה יכול להיות רגוע ולהמשיך בחלוקה הזו גם אם תתאמן 1-3 פעמים בשבוע שאתה בחופש, רק תדאג לאכול בהתאם לדרישות גופך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאיתן

שמעון
    23/10/2012

אוקיי אני יודע שעדיף בדרך כלל במצב כזה כל הגוף כאחד שעשה קורס בוינגייט ועוסק במקצוע פשוט אני מתאמן כבד ואין מצב למשל אחרי שאני עושה דיפ סקוואט של 150 קילו ביום ראשון שהרגליים מתאוששות עד שלישי

אז מה שקורה שפעם ב יוצא לי לא להספיק את כל השרירים באותו שבוע אבל אני מתחיל בשרירים שלא הספקתי שבוע אחרי ו לפעמים גם יוצא לי לבוא 6 פעמים בשבוע אז מספיק כל שריר פעמיים אימון 1 כבד ואימון שני קל ויותר חזרות זה בסדר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאיתן - תגובה

איתן קטן
    24/10/2012

תכנית ABC במתכונת של 6 אימונים בשבוע הינה אינטנסיבית מאוד ועל מנת להפיק ממנה את המקסימום תצטרך לישון טוב ולדאוג לתזונה היומית בהתאם. כמו כן, עבודה אינטנסיבית אחת לשבוע עבור כל קבוצת שרירים ובנוסף אימון קל-בינוני הינה נכונה יותר לדעתי, כך שזה בסדר גמור.

בנוסף, בתקופת השהות שלך בחו"ל, אתה יכול לעבוד באותה המתכונת גם עם אימון FBW. אם אתה מרגיש שהשרירים לא התאוששו במלואם לאחר ביצוע הסקוואט, תפחית עצימות באימון ובאימון השלישי (והאחרון לשבוע) תעלה עצימות בחזרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאיתן

שמעון
    24/10/2012

רעיון מצויין ככה בטוח אני יספיק את כל השרירים

אני יעשה מה שאמרת

מקסימום אימון באמצע שבוע אני לא יעשה סקוואט אם אני יגיע יעשה כפיפה ופשיטה במכונה ייעודית

אבל סתם ככה עוד שאלה אחרונה

יש לי חבר טוב שמתאמן 5 פעמים בשבוע יוצא לו להגיע הרבה פעמים גם 3 והרבה פעמיםם 4 כאילו לא תמיד 5 והוא עושה כל אימון שריר אחד

תאמת שהוא ממש חזק זה בסדר מה שהוא עושה או שזו טעות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאיתן - תגובה

איתן קטן
    24/10/2012

אישית, אני מאמין פחות באימון של קבוצת שרירים מסוימת אחת לשבוע, אבל כל אדם ותגובת הגוף שלו לאימונים. אם חבר שלך מתקדם באימונים ומצליח להשיג יעדים שהוא מציב לעצמו (כוח/ היפרטרופיה) אז הוא בכיוון הנכון.
    בנוגע לתדירות האימונים - 3-4 אימונים בשבוע לא מספקים להתקדמות בתוכנית מפוצלת שכזו וניתן למצות את הפוטנציאל מתוכניות אימון אחרות. אימון של שריר בשבוע מתפרס בין 5-6 אימונים ודורש שמירה על תזונה מתאימה וכמובן- שינה נאותה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו