יותר מדי ספורט??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יותר מדי ספורט??
    נועם
    21/10/2012

שלום, שמי נועם בת 23, רצה 5 פעמים בשבוע בממוצע 10 ק"מ (יוצר לי לרוץ 45-50 ק"מ בשבוע), אני שומעת מסביבי שזה יותר מדי. האם זה בסדר? ואיך אני יכולה לשפר את מסת השריר שלי בעזרת תזונה? תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יותר מדי ספורט??

הוספת תגובה

• יותר מדי ספורט?? - תגובה

ד''ר איתי זיו
    22/10/2012

הערותי....
    1. עד 60 ק"מ בשבוע ריצה - ברמת הסביר. שחוב מאוד להקפיד כמובן על תרגילי כוח ותזונה בהתאם. בכלל ככל שהיקפי הפעילות הגופנית עולים חשוב במיוחד להקפיד על כל הדברים האחרים.
    2. מסת שריר רק על ידי תזונה\.??????????????? לא מספיק. יש לבצע אימונים מתאימים. אימוני כוח בחדר הכושר או משקל גוף, ריצה בעליות או מדרגות- יסייעו גם במידת מה לעלייה במסה של הגפיים התחתונים ועוד.
    3. לגבי התזונה חשוב לבנות תוכנית תזונתית מתאימה ועשירה בחלבון. אבל המלחצות כלליות לא מתאימות ומומלץ לפנות, כאמור, לאיש מקצוע רציני בתחום- דיאטן ספורט. המובילים בתחום הנם: יאיר להב, גיא שלמון, יעל דרור, אסף בוך, שון פורטל.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו