מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה יותר עדיףדור21/10/2012
מה יותר טוב להורדת משקל יותר מהר ולהעלת כושר גופני
ריצת 3000 בקצב מהיר
או ריצת 6000 בקצב בינוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה יותר עדיף - תגובה
ד''ר איתי זיו22/10/2012הערותי....
1. השאלה החשובה הנה כמה זמן נמשכת כל פעילות. בפועל יתרון לריצה של ה- 6000 מבחינות רבות ובעיקר של משך הפעילות הכולל. מנקודה מסוימת ואילך הדבר הנו פחות משמעותי אך כשמדובר במרחקים קצרים, יחסית, למשך האימון משקל רב. בכל מקרה מומלץ לגוון ולבצע את שני סוגי האימונים - אם אפשרי.
2. חשוב מאוד להגדיר מטרת אימון כוללת ולפי זה לבנות תוכנית אימונים מסודרת.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה יותר עדיף
דור22/10/2012משך הפעילות שלי בריצת 6000 היא כ30-40 דקות
והמטרה שלי היא להרזות ולשפר את הכושר הגופני שלי
השאלה שלי היא מה יותר יתרום לשני המטרות האלה
ריצת 6000 בקצב בינוני
או ריצת 3000 בקצב מהיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאיתי
דור22/10/2012שלום איתי זיו.
ראיתי שאתה ד"ר ומומחה לפעילות גופנית
אז רציתי לשאול אם תוכל לבנות לי מערכת של פעילות גופנית שבועית
אם זה תלוי בדברים שאני צריך להגיד לך אז אשמח להגיד ולפיכך תוכל לבנות תמערכת
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדור
ד''ר איתי זיו24/10/2012אני, בשנה האחרונה לא ממש בונה תוכניות אישיות או מעביר אימונים אישיים. מציע וממליץ בחום, לפנות לעופר קיס שמנהל פורום זה גם.
יום מצוין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריצה ארוכה ואיטית עדיפה
דמיאן24/10/2012ריצה ארוכה ואיטית עדיפה על ריצה קצרה במהירה כדי להוריד משקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)