שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נינה
    25/10/2012

הי , אני 168 ושוקלת 70 ואני לא מבינה איך זה שאני שוקלת ככה, כי אני רזיתי המון ואני נראית כמו ששקלתי פעם 59 , וששקלתי בעבר 70 הייתי שמנה ומידה 42 היה לוחץ ועכשיו אני 38 , איך זה יכול להיות? אולי בגלל שאני עושה הליכות מהירות כל יום בהליכון במשך 50 ד' ? אז השרירים שוקלים עכשיו הרבה? פחדתי לעלות על המשקל כל התקופה של הדיאטה ושראיתי שהבטן כמעט שטוחה עוד 4 קילו בערך היא תהיה... הייתי בהלם שראיתי 70 קילו!!! אבל שוב שפעם הייתי 70 הייתי מאוד מלאה ועכשיו אני די רזה! ואפילו אומרים לי דוגמנית ושאפסיק לרדת במשקל! מישהו יכול להגיד לי איך זה יכול להיות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• עוד משהו-

נינה
    25/10/2012

אני הולכת במשך חודשיים כל יום מהיום הראשון שהתחלתי תדיאטה...אולי בגלל ההליכות המשקל מראה יותר? אני מתביישת ולא אומרת לאף אחד תמשקל שלי למרות שזה נראה 10 קילו פחות ממה שזה מראה ... כמו שאמרתי בעבר ששקלתי 70 הייתי שמנה ועכשיו אני רזה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למנור

ד''ר איתי זיו
    25/10/2012

שאלות...
    1. למה המשקל כזה חשוב?????????. יותר חשוב היקפים ואחוזי שומן.
    2. מה גילך?
    3. האם מדדת פעם אחוזי שומן?
    4. מה מטרת האימון העיקרית?
    5. מהם סוגי האימונים שהנך מבצעת כיום?
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו