העלאת משקל גוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העלאת משקל גוף
    שמואל
    26/10/2012

שלום, יש לי חבר טוב,הוא שוקל פחות מ50 קילו(48) ויש לו 1.80 ס"מ ,הוא סובל מבעיה שאינו מצליח לעלות במסת הגוף והשריר ,יש לו כנראה בעיה גנטית שאינו מאפשרת לו לעלות במסת גוף(אני לא יודע בוודאות) ,הוא מטחנת אוכל ,אוכל מלא ,הוא רוצה להתגייס לקרבי(מג"ב) אבל בגלל הבעיה של המשקל לא אישרו לו ,הייתי רוצה לקבל ממכם המלצות שונות לגבי עליית במסת השריר והגוף כדי שיוכל להציב מטרות כמו שהוא רצה ושלא יצא מהצבא מבואס כי רק בגלל זה הוא לא הצליח ,אם תירצו ליצור קשר כדי לבדוק אותו ,תחזרו אליי ואני יעזור ,תודה רבה לכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העלאת משקל גוף

הוספת תגובה

• העלאת משקל גוף - תגובה

ד''ר איתי זיו
    27/10/2012

הערותי..
    1. משקל גוף כזה בגובה המצוין - זו אנורקסיה!!!!!!!!!!!!!!! בעיה שיש לטפל בה אתמול. לא סביר שעד עכשיו לא מטופל. יש צורך בדיטה לעלייה במשקל בדרכים שונות ושימוש באבקות חלבון ועוד ועוד על מנת להוסיף כמות קלוריות משמעותית מדי יום.
    .2 יש לבנות תוכנית אימונים מסויימת, להגביל את היקף הפעילות האירובית בתוכנית ולהיות במעקב קבוע לגבי המשקל.
    3. חשוב להתייעץ עם דיאטן קליני במיידי וכמובן לפנות אף לאנשי התזונה בפורום של אתר בי אוקיי.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו