אימון AB- אילו קבוצות שריר בכל אימו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון AB- אילו קבוצות שריר בכל אימו
    אבי
    26/10/2012

היי,

עד עכשיו, הייתי נוהג להתאמן כך: (3-4 פעמים בשבוע)
    אימון A: חזה, כתפיים ויד קידמית.
    אמון B: רגליים, גב (+תחתון), יד אחורית.
    בטן: פעמיים בשבוע.

לארונה המאמן בחד"כ אמר שבגלל שאני משלב חזה ויד קידמית, ולא חזה ויד אחורית, אני מפסיד אפקטיביות של האימון.

האם הוא צודק? אם כן/לא מהי החלוקה הטובה ביותר של קבוצות שרירים באימון AB?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין- מטרתי כרגע היא

אבי
    26/10/2012

עליה במסת השריר. אני לא מתאמן מתחיל. תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון AB- אילו קבוצות שריר בכל אימו - תגובה

ד''ר איתי זיו
    27/10/2012

הערותי...
    הדעות חלוקות לגב אופן החלוקה . ההיגון הנו הפעלת שרירי הידיים הנגדיים לקבוצת השרירים הגדולה שפעלה באימון והופעלו בה שררי ידיים. או אז באימון גב עליון יבוצע בסוף תרגילים לשרירי פושטי מרפק ואילו באימון לשרירי החזה יבוצעו תרגילים לכופפי המרפק. ניתן גם לדבוק בהמלצה של המאמן שלך אך יש להביא בחשבון שאימון שרירי הזרועות שגם כך פעלו הרבה באימון יביא לאימון יחסית נמוך מבחינת אפקטיביות. הנכון ביותר הנו התנסות בשני האופנים ולפי זה להחליט.
    אגב, גם במחית הגיוון ניתן להסות את שתי האופציות ולפי זה להחליט מה מתאים יותר. רק חשוב לדעת אין דרך אחת נכונה - תמיד יש כמה.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו