מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון AB- אילו קבוצות שריר בכל אימואבי26/10/2012
היי,
עד עכשיו, הייתי נוהג להתאמן כך: (3-4 פעמים בשבוע)
אימון A: חזה, כתפיים ויד קידמית.
אמון B: רגליים, גב (+תחתון), יד אחורית.
בטן: פעמיים בשבוע.
לארונה המאמן בחד"כ אמר שבגלל שאני משלב חזה ויד קידמית, ולא חזה ויד אחורית, אני מפסיד אפקטיביות של האימון.
האם הוא צודק? אם כן/לא מהי החלוקה הטובה ביותר של קבוצות שרירים באימון AB?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין- מטרתי כרגע היא
אבי26/10/2012עליה במסת השריר. אני לא מתאמן מתחיל. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון AB- אילו קבוצות שריר בכל אימו - תגובה
ד''ר איתי זיו27/10/2012הערותי...
הדעות חלוקות לגב אופן החלוקה . ההיגון הנו הפעלת שרירי הידיים הנגדיים לקבוצת השרירים הגדולה שפעלה באימון והופעלו בה שררי ידיים. או אז באימון גב עליון יבוצע בסוף תרגילים לשרירי פושטי מרפק ואילו באימון לשרירי החזה יבוצעו תרגילים לכופפי המרפק. ניתן גם לדבוק בהמלצה של המאמן שלך אך יש להביא בחשבון שאימון שרירי הזרועות שגם כך פעלו הרבה באימון יביא לאימון יחסית נמוך מבחינת אפקטיביות. הנכון ביותר הנו התנסות בשני האופנים ולפי זה להחליט.
אגב, גם במחית הגיוון ניתן להסות את שתי האופציות ולפי זה להחליט מה מתאים יותר. רק חשוב לדעת אין דרך אחת נכונה - תמיד יש כמה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)