מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטן שמנהגלית29/10/2012
הפסקי ללכת לחדר כושר כי הבטן שלי נשארה שמנה. כל יום עשיתי הליכון , משקולות ותרגילי בטן. הגנטיקה שלי גרועה- לכן גם חדר כושר לא יעזור להוריד את הבטן השמנה. ניסיתי הכל - שום דבר לא הצליח להוריד לי את הכרס. הBMI שלי תקין = 22 . והיקף הבטן שלי 120 ס"מ. הייתי אצל גסטרולוג וכל הבדיקות יצאו תקינות והוא אמר שאין מה לעשות ואין פיתרון ושאני אצטרך כל החיים לחיות עם הבטן השמנה והתפוחה. באמת שניסתי הכל.... אפילו פעם אחת עשיתי דיאטה והגעתי לBMI = של 18 . והיקף הבטן שלי היה 100 ס"מ הבטן שלי הייתה גם תפוחה כמו בלון גם ב-BMI של 18.
איך זה יכול להיות?
אם אני אהיה בBMI פחות מ-18 אז עדיין תהיה לי בטן שמנה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן שמנה - תגובה
איתן קטן30/10/2012שלום מיטל,
קודם כל אל תתייאשי ותרימי ידיים. מעבר לפן הויזואלי, פעילות גופנית חיונית מאוד עבור הבריאות הכללית. אם נבדקת אצל רופא ואינך סובלת מבעיית עיכול כלשהי, אני לא רואה סיבה שתמנע ממך להפחית במסת השומן שבבטן ולהצר היקפים. נכון, בטן אסטטית אכן נקשרת גם עם גנטיקה טובה, אבל לא רק, אלא תזונה נכונה ומתאימה. כמו כן, פעילות גופנית בלבד לא תמיד תורמת לשיפור המצב אלא מחייבת גם התערבות תזונתית מתאימה. אני ממליץ לך להיוועץ עם מאמן הכושר ובנוסף גם עם דיאטנית או איש מקצוע שינחה אותך בצורה מבוקרת ע"י תפריט תזונה המותאם לך אישית. בדרך הזו ועם המון סובלנות את תבטיחי את השגת המטרה שלך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)