מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התחזקותיובל31/10/2012
אני מתאמן באזור שנה וחצי, כאשר לפני כחצי שנה התחלתי להתאמן בחדר כושר.
אני רואה תוצאות-שרירי הידיים והחזה הנפתחו, יש קוביות וכו'.
הבעיה שלי שאני מרגיש כשאני מתאמן אני מנפח את הגוף ולא מחזק אותו..לדוגמה-השריר הדו ראשי שלי חזק ונראה מצוין כאשר אני מפעיל את השריר, אולם כאשר נמצא השריר במצב רפוי ונוגעים לי בשריר, הוא 'מדלדל',השריר כמעט ולא מורגש,ולכאורה יש שם שומנים.כנ"ל בשריר החזה. אני בחור רזה-1.83 73 קילו. מה לעשות?תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התחזקות - תגובה
ד''ר איתי זיו31/10/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחזקות - תגובה
ד''ר איתי זיו31/10/2012הערותי....
1. יש מקום להעלות במשקל. לא ניתן להעלות מסת שריר באופן שממעותי אם לא מקפידים על תזונה מתאימה ומעלים מסת שריר. הרי יש לצרוך כמות חלבון גדולה באופן מהותי מאשר במצב רגיל, להקפיד על כללי האימון השונים ועוד.
2. יש מקום לבצע אמונים הכוללים שימוש בטכניקות אימון כמו דרופ סט, סט מורכב ועוד. כל טכניקה שכזו ניתן לבצע 3-2 שבועות והן בהחלט תורמות לצאת ממצב של פלאטו (אזי אין עלייה ברמת האימון) או אף במצב של ירידה ברמה.
3. חשוב לעקוב אחרי העלייה במסת השריר. ניתן למדוד זאת אחת לשבועיים בממוצע. לראות כמה השתפרת. מדי שבועיים צפויה להיות עלייה מסויימת במיוחד אם מקפידים על אימון נכון ומושכל ותפריט תזונתי המתאים לך אישית.
4. מפעם לפעם חשוב למדוד אחוזי שומן. למרות שהנך רזה לדבריך, זו עוד דרך למעקב אחר התוצאות.
מציע להתייעץ עם דיאטן ספורט מוביל מכיוון שכך ניתן לקצר תהליכים באימון ובהשגת תוצאות באופן ממשי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)