מ-0 כושר גופני ל100 כושר גופני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מ-0 כושר גופני ל100 כושר גופני
    אנונימי
    01/11/2012

הייי....אני בת 19 וחצי בגובה 162 ושוקלת 65 קילוגרם.
    היה לי בעבר בעיה של אנורקסיה אבל יצאתי מזה די ממזמן והעליתי במשקל הכל בחזרה ויותר ....בחודש האחרון התחלתי לאכול בריא בליווי של דיאטנית וזה הולך ממש טוב אני מרזה לאט ובטוח...אבל הייתי הרבה שנים בדיכאון וכתוצאה מזה לא יצאתי מהבית ומהמיטה אני לא עושה כושר גופני המון שנים ולמעשה אני רוב היום נמצאת במצב שכיבה או ישיבה,
    החלטתי להתאפס על עצמי בעניין הכושר ורראיתי בטלויזה משו שעניין אותי שנקרא tryinsanity זאת תוכנית אימונים קשה ואינסטנסיבית שמותחת גבולות.
    הפחד שלי הוא שהגוף שלי יקבל זעזוע מהמצב הריצוני שאני שרויה בו למצב הקיצוני האחר...זה אפשרי? בלי שיקרה משו לא טוב לגוף שלי?

תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מ-0 כושר גופני ל100 כושר גופני - תגובה

ד''ר איתי זיו
    01/11/2012

הערותי.....
    1. התוכנית הנראית בסרטון הנה מבוצעת בעצימות גבוהה מאוד ומתאימה רק למתאמנים מאומנים ממש! מתאמן ממוצע שיבצע תוכנית אימונים שכזו ללא הכנה מתאימה של מספר שבועות ואף חודשים עלול להיפצ, ללקות בתופעה של אימון יתר, וכדומה.
    2. ישנם אימונים דומים לסוג האימון הנראה בסרטון. מדובר באימון קרוס פיט. אזי האימון מבוצע בהדרגתיות ותוך מספר חודשים מבצעים אימונים שלמים, קשים במיוחד ובעלי הוצאה קלורית רבה במיוחד. יש בהרצלייה - במטווח ובהדר יוסף היכן שהאיצטדיון אתלטיקה.
    3. אימונם קשים כאלה חשוב שיבוצעו עם מאמן רציני במיוחד ובליווי דיאטנית קלינית שמקפידה על התפריט המושכל.
    בברכה.
    י

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו