מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטן עליונהעידן02/11/2012
שלום,
רציתי לקבל אם אפשר הדרכה לתרגיל או תרגילים שיגרמו לכך שיתווספו 2 קוביות נחמדות אל מתחת לחזה שלי.יש לי 4 קוביות גדולות ובולטות,מתחתיהן אפשר להרגיש את הקוביו התחתונות אבל למעלה פשוט אין כלום.אפשר להרגיש ממש טיפ טיפה שרירים אבל ממש קטנים.איך אפשר להגדיל אותם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן עליונה - תגובה
איתן קטן02/11/2012היי עידן,
אסטטיות שרירי הבטן תלויה בכמה פרמטרים ובינהם - גנטיקה טובה ושמירה על תפריט תזונה מתאים.
במידה ויש שכבת שומן המכסה את שרירי הבטן שאותם אתה רוצה "להוציא", תצטרך לדבוק בתפריט תזונה קפדני על מנת לרדת באחוז השומן.
במידה ואחוז השומן שלך נמוך ושרירי הבטן אינם בולטים-
א) מסת שריר של שריר הישר בטני דלה ולכן תצטרך לעבוד על היפרטרופיה (עליה במסת השריר) באמצעות תרגילי בטן כנגד משקל ובטווח חזרות של 10-15.
ב) גנטיקה טובה - אחד הפקטורים הדרושים לשרירי בטן אסטטיים. לצערי, את זה לא ניתן לשנות.
ג) תרגילי בטן מומלצים- יש המון, אבל הנה כמה מומלצים:
russian twists
sit up
v-up
בצע חיפוש ביוטיוב וכך תדע כיצד לבצע אותם בצורה נכונה.
שבת שלום,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אלי03/11/2012אפשר רק לדעת האם התרגילים שהצעת הם מכוונים לבטן עליונה?
ומבחינת שומן זו לא הבעיה שלי אני דווקא רזה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה - תגובה
איתן קטן04/11/2012אלי, בטן עליונה ובטן תחתונה הם בעצם אותו השריר - הישר בטני. לכן, לא ניתן להפעיל חלק אחד בלבד אלא את השריר כולו. התרגילים-
sit ups
v-up
push up to plank
הינם תרגילים מעולים עבור הישר בטני ואני ממליץ מאוד לבצע 2 מהם או לגוון בינהם כחלק מתכנית האימון שלך.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)