בטן עליונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן עליונה
    עידן
    02/11/2012

שלום,
    רציתי לקבל אם אפשר הדרכה לתרגיל או תרגילים שיגרמו לכך שיתווספו 2 קוביות נחמדות אל מתחת לחזה שלי.יש לי 4 קוביות גדולות ובולטות,מתחתיהן אפשר להרגיש את הקוביו התחתונות אבל למעלה פשוט אין כלום.אפשר להרגיש ממש טיפ טיפה שרירים אבל ממש קטנים.איך אפשר להגדיל אותם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן עליונה

הוספת תגובה

• בטן עליונה - תגובה

איתן קטן
    02/11/2012

היי עידן,

אסטטיות שרירי הבטן תלויה בכמה פרמטרים ובינהם - גנטיקה טובה ושמירה על תפריט תזונה מתאים.
    במידה ויש שכבת שומן המכסה את שרירי הבטן שאותם אתה רוצה "להוציא", תצטרך לדבוק בתפריט תזונה קפדני על מנת לרדת באחוז השומן.
    במידה ואחוז השומן שלך נמוך ושרירי הבטן אינם בולטים-
    א) מסת שריר של שריר הישר בטני דלה ולכן תצטרך לעבוד על היפרטרופיה (עליה במסת השריר) באמצעות תרגילי בטן כנגד משקל ובטווח חזרות של 10-15.
    ב) גנטיקה טובה - אחד הפקטורים הדרושים לשרירי בטן אסטטיים. לצערי, את זה לא ניתן לשנות.
    ג) תרגילי בטן מומלצים- יש המון, אבל הנה כמה מומלצים:
    russian twists
    sit up
    v-up
    בצע חיפוש ביוטיוב וכך תדע כיצד לבצע אותם בצורה נכונה.

שבת שלום,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אלי
    03/11/2012

אפשר רק לדעת האם התרגילים שהצעת הם מכוונים לבטן עליונה?
    ומבחינת שומן זו לא הבעיה שלי אני דווקא רזה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

איתן קטן
    04/11/2012

אלי, בטן עליונה ובטן תחתונה הם בעצם אותו השריר - הישר בטני. לכן, לא ניתן להפעיל חלק אחד בלבד אלא את השריר כולו. התרגילים-
    sit ups
    v-up
    push up to plank
    הינם תרגילים מעולים עבור הישר בטני ואני ממליץ מאוד לבצע 2 מהם או לגוון בינהם כחלק מתכנית האימון שלך.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו