מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת כמות הריצהדור03/11/2012
עד לפני שבועיים רצתי 6000 3 פעמיים בשבוע
ועכשיו הורדתי את זה ל 2 פעמים 3000 ופעם אחת 5000 בשבוע בגלל שהמורה שלי לספורט אמר שאם אני מרגיש ממש עייף בסוף ריצת ה6000 זה לא טוב
השאלה שלי זה האם בגלל שהורדתי את כמות הריצה
אז יכול להיות שאני יירד בכושר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הורדת כמות הריצה - תגובה
שי אלנקרי04/11/2012שלום דור,
בגוף השאלה אין מספיק נתונים כמו למשל: מטרה, שזה הדבר החשוב ביותר כשרוצים לאפיין מתאמן ולהתאים לו תכנית אימונים.
על כל מקרה, אנסה לענות לך על משהו אחד:
הורדת אימוני הריצה מ-3 ל-2, אכן יכולים לפגוע במעט בכושר הגופני.
אני הייתי מציע משהו אחר בכלל: להמשיך ולבצע את אותם שלושת האימונים (אפילו רק של 4000 או 5000), אך במקביל לכך מוריד את העצימות. הורדת העצימות תגרום לך להצליח ולדבוק באימון פעם אחר פעם ללא תשישות מוגזמת או מיותרת. בהמשך, נסה בכל פעם לעלות במעט את הקצב, אך לעולם אל תיקח את האימון אל ה-100 אחוז, זה רק יגרום לך לסגת ממנו ואף להוביל לפציעות.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות ריצה
דור04/11/2012המטרה שלי זה להרזות ולשפר את הכושר הגופני
השאלה שלי זה עם 11 ק"מ סך הכל בשבוע זה מספיק מרחק למטרות האלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמות ריצה - תגובה
שי אלנקרי04/11/2012עדיף לבצע שלושה אימונים בשבוע מאשר שניים, בכדי לשמור על המומנטום באימון ולעודד תוצאות טובות יותר בהמשך.
11 קילומטר זה סביר, אבל נסה להגדיל בהדרגתיות לכיוון ה-15-20 בשבוע. זה יסייע יותר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)