ריצה לקוביות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצה לקוביות
    דוד
    04/11/2012

א.שמונה קמש זה נקרא ריצה?
    ואם אני ירוץ נגיד שמונה קמש ואז רבע שעה 6 קמש זה יעזור בהוצאת הקוביות
    ב. אם אני עוד ספורט ואוכל הרבה נגיד פיצות וביצות העין האימון לא יעזור
    ג. יש לי בעיה פעם הייתי עושה מטח עם נטייה לשמאל ועכשיו כתף שמאל שלי יותר גבוהה מכתף ימין מה לעשות ?
    ד. לדיאטניות יש מכשיר שבודק את אחוזי השומן הבטני ?
    ותוך כמה זמן בערך אפשר לעשת קוביות אני ראיתי סרטון ביוטיוב שעשה מהפך תוך שלוש חודשים משמן לשרירן על אני מצרף את הקישור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריצה לקוביות

הוספת תגובה

• ריצה לקוביות - תגובה

ד''ר איתי זיו
    06/11/2012

הערותי....
    1. 8 קמ"ש בהחלט מדובר בריצה. קלה אמנם- אך ריצה.
    2. ריצה או הליכה או רכיבה על אופניים במשך שעות לא בהכרח יועילו להפחית שומן באזור הבטן ולראות את 'הקוביות' המסתתרות להן... לשם כך יש להקפיד על תזונה לא קלה בכלל עם הרבה ויתורים. מרבית האנשים לא מסוגלים !!!! לעממוד בדשירות הללו.
    3. פיצות והרבה ביצי עין הנם מתכיון בטוח שלא לראות את שרירי הבטן. הסיבה לכך הנה תכולת השומן הגבוהה במזון זה.
    4. לגבי הסרטון, אף תרגיל לא יעיל על מנת לשפר האסתטיקה של שרירי הבטן - כלומר שהם גם ייראו. כול עוד לא מקפידים על תזונה באופ ממשי.
    5. כתפיים - תמיד יש בכל איבר צד אחד גדול/נמוך'גבוה יותר מהצד השני . אם נראה לך שהדבר בולט במיוחד מציע לפנות לאורטופד מומחה.
    6. אחוזי שומן - אצל מרבית הדיאטנים יש מכשיר המודד אחוזי ושמן תת עורי.
    חשוב לבצע בדיקה זו מדי מספר שבועות על מנת לאמוד ההתקדמות.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו