חלבון בזמן השינה לפיתוח גוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חלבון בזמן השינה לפיתוח גוף
    אורן
    04/11/2012

שלום ותודה מראש על התשובה, אני בן 31 מתאמן פעמיים בשבוע, אני מבין די הרבה בתזונה ותוספי תזונה אבל רציתי לשאול אתכם משהו לגביי זמן השינה והעלת מסת שריר.
    ממשהבנתי השריר הכי גודל בזמן שהוא ישן, כיוון שאני רגיש לאבקות חלבון, לפני השינה אני אוכל קופסת טונה, בדאך כלל אני קם להשתין 4-5 שעות אחרי שאני הולך לישון וכשאני קם אני דוחף עוד קצת חלבון לגוף בזה שאני אוכל 2-3 פרוסות גבינה צהובה 9%, לדעתכם אני עושה נכון שאני מספר לשריר עוד חלבון כשאני קם אחרי 4-5 שעות? הרי אם השריר הכי גודל בזמן שינה חשוב לספק לו הכי הרבה חלבון בזמן שאני ישן לא?

תודה על העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חלבון בזמן השינה לפיתוח גוף - תגובה

איתן קטן
    05/11/2012

שלום אורן,

צריכת חלבון (בעיקר קזאין- חלבון המצוי בחלב) לפני השינה מומלצת לאנשים העוסקים בפיתוח גוף, אך אינני רואה סיבה לצרוך שוב חלבון במהלך הלילה. מה שכן, מפתחי גוף תחרותיים נוטים לצרוך חלבון במהלך הלילה. אם אתה לא עוסק בפיתוח גוף כמקצוע, פשוט תדאג לצרוך את כמות החלבון הנדרשת לגופך במהלך היום, תישן שינה נאותה והתוצאה תהיה זהה.
    * תהליכי פירוק ובניה מתרחשים כל היום ולא רק בלילה. עקב כך יש צורך בתזונה נכונה בהתאם לדרישות גופך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו