מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חלבון בזמן השינה לפיתוח גוףאורן04/11/2012
שלום ותודה מראש על התשובה, אני בן 31 מתאמן פעמיים בשבוע, אני מבין די הרבה בתזונה ותוספי תזונה אבל רציתי לשאול אתכם משהו לגביי זמן השינה והעלת מסת שריר.
ממשהבנתי השריר הכי גודל בזמן שהוא ישן, כיוון שאני רגיש לאבקות חלבון, לפני השינה אני אוכל קופסת טונה, בדאך כלל אני קם להשתין 4-5 שעות אחרי שאני הולך לישון וכשאני קם אני דוחף עוד קצת חלבון לגוף בזה שאני אוכל 2-3 פרוסות גבינה צהובה 9%, לדעתכם אני עושה נכון שאני מספר לשריר עוד חלבון כשאני קם אחרי 4-5 שעות? הרי אם השריר הכי גודל בזמן שינה חשוב לספק לו הכי הרבה חלבון בזמן שאני ישן לא?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלבון בזמן השינה לפיתוח גוף - תגובה
איתן קטן05/11/2012שלום אורן,
צריכת חלבון (בעיקר קזאין- חלבון המצוי בחלב) לפני השינה מומלצת לאנשים העוסקים בפיתוח גוף, אך אינני רואה סיבה לצרוך שוב חלבון במהלך הלילה. מה שכן, מפתחי גוף תחרותיים נוטים לצרוך חלבון במהלך הלילה. אם אתה לא עוסק בפיתוח גוף כמקצוע, פשוט תדאג לצרוך את כמות החלבון הנדרשת לגופך במהלך היום, תישן שינה נאותה והתוצאה תהיה זהה.
* תהליכי פירוק ובניה מתרחשים כל היום ולא רק בלילה. עקב כך יש צורך בתזונה נכונה בהתאם לדרישות גופך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)