שיפור משמעותי ליכולת הניתור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיפור משמעותי ליכולת הניתור
    איתמר
    12/11/2012

שלום רב, אני בן 22, רזה, גובה 1.79. המשקל שלי הוא 73 ק"ג ואני שרירי אז יכול להיות שמתוכם כמה ק"ג הם שרירים. אני שחקן כדורסל נהדר וחובב ספורט. אני שואף להצליח לשפר את יכולת הניתור שלי כדי שאצליח להיתלות בקפיצה על הטבעת של הסל, או להטביע עם כדור לסל, כיום אני מצליח בקפיצה עם תנופה לגעת בקצה של טבעת הסל כמו בנים נוספים כמוני במגרש שמצליחים כך.
    החלום שלי הוא להצליח להטביע או סתם להצליח להיתלות מקפיצה על החישוק של הסל, האם זה אפשרי? האם אם אנסה את התרגילים הנכונים לשפר את יכולת הניתור אז יש סיכוי טוב שאצליח? אני מעונין אם כן לדעת מהם התרגילים וכמה זמן האימון צפוי להימשך עד שאצליח להגיע למטרה שלי הזאת.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שיפור משמעותי ליכולת הניתור - תגובה

איתן קטן
    12/11/2012

שלום איתמר,
    קודם כל זה אפשרי וכל הכבוד על המוטיבציה והרצון להצליח!
    אני מצרף כמה תרגילים שתורמים לשיפור הניתור וכדאי לך מאוד לשלב אותם בתוכנית האימון שלך, אך אל תוותר על הכוונה מאיש מקצוע שידאג לבחון את אופן הביצוע שלך כי מדובר על תרגילים מורכבים. התרגילים-
    - Deep Squat
    - Jump Squat
    - Box jump (עם שתי רגליים/ רגל אחת)
    - עבודה על שרירי התאומים כנגד משקל (כפיפה כפית)
    - תרגילים פליאומטריים נוספים (קפיצה והרמת ברכיים לחזה, קפיצות מספריים, קפיצות ריבוע, קפיצה למרחק- מהמקום...)

ממליץ בחום לקבל הכוונה ממדריך מקצועי כדי שידאג לטכניקה נכונה ומניעת פציעות, בעיקר בשל העובדה שאימונים פליאומטריים צריך להתבצע באופן נכון ובזהירות, בהתאם ליכולות שלך.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך פונים לאיש מקצוע כזה?

איתמר
    12/11/2012

תודה איתן על התגובה.
    איך אני פונה לאיש מקצוע, מי זה האיש המקצוע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך פונים לאיש מקצוע כזה? - תגובה

איתן קטן
    12/11/2012

בגדול, כל מאמן כושר שיש לו נסיון אישי/ ידע פורמלי בתחום הכדורסל. אני בעד שילוב של השניים, אך אין מישהו ספציפי שאוכל להפנות אותך אליו. נסה חיפוש בגוגל, אני בטוח שיעלו כמה אנשי מקצוע בתחום. כמו כן, שווה לחכות לתשובתו של איתי זיו (מנהל הפורום) ואולי יוכל להמליץ על מאמן מקצועי בתחום.

נ.ב- התקופה שתידרש לך עד שתצליח להטביע לסל הינה אינדיוידואלית ותלויה בהתקדמות האישית שלך, כך שאין זמן מדויק וכולל עבור זה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו