מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר זיואילי13/11/2012
שלום לך,זו התוכנית אימון שאני מבצע, שחקן כדורגל בן 22 מתאמן פעמיים בשבוע.
2 תרגילים של זריקות כדור כח על גבי הקיר עם ובלי רוטציות, כל תרגיל 2X20 חזרות
סטיף דדליפט או כפיפת ברכיים 3X8
סקוואט בקפיצה או פשיטת ברכיים 3X8
תאומיים במכונה 3X8
כתפיים 2X8
יד קדמית 2X8
בטן 2X15
תרגיל חזה 2X8
תרגיל גב 2X8
בין כל תרגיל לתרגיל אני עומד על בוסו על רגל אחת עם ובלי עיניים עצומות למשך חצי דקה
הבעיה שהאימון לוקח לי יותר מדי זמן, למרות שאני מנסה לנוח כמה שפחות בין סט לסט ובין תרגיל לתרגיל, וניסיתי פעם לעשות סופר סט אבל זה יותר מדי קורע אותי,אני פשוט מרגיש שהאימון ארוך וחזק מדי.... מה לעשות? תעשה לי סדר בתוכנית, אולי לוותר או לעשות משהו אחר תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
ד''ר איתי זיו13/11/2012מציע להוריד את תרגיל כופפי מרפק ובמידה ועדיין האימון ארוך או קשה מדי להוריד תרגיל הכתפיים. בפועל לאחר מספר אימונים חל שיפור וזמן האימון אמור להתקצר!! התרגילים טובים ממש ואת תוכנית. האימונים החלף מדי מספר שבועות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)