לאיתי זיו שאלה על תרגיל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאיתי זיו שאלה על תרגיל
    שבי
    16/11/2012

אהלן וסהלן,
    בגלל שאומרים שחיזוק ההמסטרינג חשוב מאוד לשחקני כדורגל אני מבצע את התרגיל הרמת אגן כל רגל בנפרד על כדור פיטבול כדי להקשות על התרגיל.
    ראיתי היום את המדריכה נותנת למתאמן שלה לבצע את התרגיל בצורה הבאה: הוא שם בוסו על ספסל, שם רגל אחת על הבוסו ורגל שנייה באוויר ומבצע את התרגיל., עולה וירד עולה ויורד,בגלל שהבוסו לא יציב התרגיל נראה מעט קשה יותר ומאתגר יותר.
    האם כדאי לי לבצע את התרגיל כמו שתיארתי לך על גבי הבוסו שעל הספסל?

2.האם זה נכון שלתרגיל זה יש פלוס גדול על תרגיל הכפיפת ברכיים במכונה כי תרגיל זה(הרמת אגן בשכיבה) מפעיל חזק את שרירי הישבן ובמכונה אין עבודה של הישבן?

3.אשמח אם תפרט לי על התרגיל, מה דעתך האישית עליו?
    נ.ב
    אני יודע שמאוד מומלץ לעשות את התרגיל Nordic Curl אבל אני מתבייש לבקש מהמדריכה שתעזור לי לבצע את התרגיל.
    תודה איתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאיתי זיו שאלה על תרגיל

הוספת תגובה

• לאיתי זיו שאלה על תרגיל - תגובה

ד''ר איתי זיו
    21/11/2012

אם הבנתי נכון את התרגיל אזי הוא בהחלט עשוי להיות מתאים ואפקטיבי אך חייבים לעשות זאת בליווי מדריך. הפוטנציאל לשגיאת בתרגיל זה גדול. ! לגבי ה - Nordic curl הנו אחד התרגלים המעניינים להמסטרינס וחשוב לבצעו מאוד בזהירות והדרגתיות. ניתן לבצע זאת גם עם סולם שוודי. ואין מה לחשוש לבקש מהמדריכה. ממש לא. עדיף מדריך. מכיוון שצריך הפעלת כוח בהחזקת הרגליים מאחור בעמידת 4. אגב התרגילים המצוינים יעילים יותר מכפיפת ברכיים במכונה. בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו