כאבי רגליים אחרי ריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי רגליים אחרי ריצה
    אופיר
    26/11/2012

שלום

אני רץ בקביעות 40 דקות כ3-4 פעמים בשבוע. בעיקר בהליכון בחדר כושר.
    לאחרונה אני חש כאבי רגליים אחרי ריצה, לעיתים הם נמשכים כמה כמה ימים אחרי הריצה

חלק גדול מהכאבים עובר אחרי מתיחות. יש כאבים בעיקר ברגל התחתונה שלא כ"כ עוברים גם במתיחות.

השאלה שלי היא האם אלה כאבים לגיטימיים? האם צריך לעשות משהו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי רגליים אחרי ריצה

הוספת תגובה

• כאבי רגליים אחרי ריצה - תגובה

איתן קטן
    27/11/2012

שלום רן,
    האם מקור הכאב הינו בחלק הקדמי של עצם השוק? והאם הכאבים מחמירים במהלך פעילות מאומצת ונרגעים בהליכה/ מנוחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רן
    27/11/2012

שלום

הכאבים הם לפעמים באיזור הירך, וגם בעצם השוק. לא ברור לי למה אתה קורא "חלק קדמי". לדעתי דוקא מדובר על החלק האחורי של עצם השוק.
    הכאבים מחמירים כשאני מתחיל שוב ריצה, אבל בדרך כלל הם מתמתנים אחרי כמה דקות ריצה ואז אני יכול להמשיך את הריצה כרגיל (עם אי נוחות מסויימת)

הכאבים משפיעים גם על הליכה. אחרי הריצה ממש אני לא כ"כ מסוגל ללכת. אני הולך בזיגזג בצעדים בודדים. כשאני מסיים מתיחות זה מתאזן ואני מסוגל ללכת דיי בסדר עם רמה מסויימת של כאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

איתן קטן
    28/11/2012

יכולות להיות כמה סיבות לכאב שמופיע בעקבות ריצה, אך מה שבטוח כדאי שתפחית את עצימות האימון ותתייעץ רופא ספורט/ אורטופד שיעריך את מקור הכאב, דרכי הטיפול ואיך להימנע ממנו בעתיד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו