מאמץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאמץ
    מורן
    05/03/2008

אני בת 19 שוקלת 57 והתחלתי לעשות הליכות בחדר כושר כדי להוריד קצת מהמשקל
    עד היום לא עשיתי ספורט, אני לא יודעת למה אבל יש לי תחושה כאילו אם אני יעשה ספרוט ויאתמץ יותר מידי הדפיקות לב שלי יהיו מהירות מידי ועלול לקרות לי משהו..
    אני יודעת שאולי זה נשמע קצת לא הגיוני אבל מידי פעם שהייתי סתם שוכבת במיטה הייתי מרגישה את הדפיקות לב שלי חזקות לפעמים סתם ככה. והייתי מפחדת מזה

האם אפשר לבדוק את זה, אם באמת יש בעיה כולשהי במהלך התאמצות פיזית חשוב לציין שהסיבולת לב ראה שלי מאוד מאוד נמוך אני רצה פחות מדקה ומתעייפת כאילו רצתי 2 קילומטר

מה הדופק שצריך להיות לאישה בהליכה והן בריצה
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאמץ

הוספת תגובה

• דופק מואץ

עופר קיס
    05/03/2008

מורן שלום
    ראשית, עליך להביא אישור רפואי לפי החוק על מנת להתאמן בחדר כושר. כאשר את אצל הרופא, ספרי לו על הדופק המהיר במנוחה.
    כאשר את מתאמנת בחדר כושר, אל תרוצי,כיוון שעדיין אין לך כושר מתאים לריצה אלא תצעדי על ההליכון במהירות בה את מרגישה עבודה אך לא קשה מדי. הכושר הגופני שלך ישתפר ולאט לאט
    תוכלי לעבור לריצה
    אני ממליץ על דופק של 130-137 למשך 20 דקות בהתחלה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מורן
    06/03/2008

תודה רבה על העזרה.
    אני החלטתי לקנות לי שעון דופק שיהיה לי קבוע על היד וכך שגם שאני בחדר כושר אני אוכל לעקוב אחר הדופק.
    לגבי האישור לא ממש דאגתי לאישור כי אני מכירה את המדריך חדר כושר ככה שאני נכנסת בלי שום אישור
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מורן

ישראל פרנקל
    06/03/2008

שלום מורן

על נת להתחיל נכון ובאופן בריא ובטוח את פעילותך הגופנית הייתי ממליץ לך לבקש מרופא המשפחה שלך להפנות אותך לבדיקה במאמץ. הבדיקה היא פשוטה ומהירה ותוכל לתת לך מענה מדויק על שאלותיך החשובות.

הבדיקה הזו תוכל לתת תשובה גם על אופן פעילות הלב ומהו כושרך הגופני.
    ממליץ בחום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו