מתאמן כבר 7 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתאמן כבר 7 חודשים
    דן
    05/12/2012

שלום ערן
    אני מתאמן כבר תקופה דיי רצינית בחדר כושר ובעיקר עובד על תרגילים כוח וסיבולת שריר.
    אבל עדיין בד בבד אני רוצה גם להוריד כמה קילוגרמים מהבטן.
    אני לא רוצה להיות מאלה שעושים ניתוח הצרת היקפים ובסוף ניתקעים עם עודפי העור שצברו ואין מה לעשות איתו?
    איך אני מקדים תרופה למכה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתאמן כבר 7 חודשים

הוספת תגובה

• מתאמן כבר 7 חודשים - תגובה

ד''ר איתי זיו
    07/12/2012

הערותי...
    1. ראשית - לא להתייאש. חשוב מאוד. תוצאות מגיעות רק עם התמדה .
    2. חשוב לבצע ולאמרץ תוכנית אימונים אפקטיבית. חשוב לדעת שניתן להתאמן על בסיס קבוע ולא להגיע לתוצאות כלל.
    2. חשוב לבצע אימונים אירוביים על בסיס קבוע. כך ניתן לטפל בצורה טובה בהרכב הגוף, להשפיע על הפחתת השומן התת עורי. כמובן שיש להוסיף לכך את האימון אנאירובי ותזונה מושכלת. ללא שילוב של שלושת הפרמטרים- תוצאות טובות קשה עד מאוד להשיג.
    3. במידה ומפחיתים אחוזי שומן, מתרחשת הרזיה ובכלל עובדים לפי הכללים ועדיין יש עודפי עור משמעותים , אין ברירה ומנוס בדרך כלל ויש לפנות לפלסטיקאי בעניין.
    מציע בכל מקרה לפני שמתערבים ועוברים ניתוח אסתטי להתייעץ גם עם רופא ספורט בעניין. יש להם הרבה נסיון.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו