מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי באימוני הכושרדור13/12/2012
שלום אני משנה את אימוני הכושר שלי מ5 ק"מ (שני עיקופי מערכת )
ל2.5 ק"מ (עיקוף אחד של מערכת)+15 דקות על ההליכון(ואני רץ על ההליכון לא הולך כמובן)
אני משנה גם בגלל שזה מחרפן לרוץ שני סיבובי מערכת וגם בגלל שאמרו לי שגיוון זה חשוב באימוני כושר
והשאלה שלי היא האם זה משפר את הכושר ומוריד יותר קלוריות
או שזה מוריד ברמת האימון
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי באימוני הכושר - תגובה
ד''ר איתי זיו16/12/2012הערותי...
1. שינוי תוכנית האימון, שימוש בשיטת אמון וכדומה משפר את רמת הכושר האירובי ובהחלט קשור גם להוצאה קלורית רבה יותר.
2. חשוב לעשות שימוש בשיטות אימון שונות כמו הפוגות, פרטלק וכדומה על מנת לשפר מהותית הכושר האירובי.
3. אם שום מניעה לשלב ריצה בחוץ וריצה על מסילה כל עוד אין כאבים במפרקי הגפיים התחתונות. שינו משטחים על ביס קבוע קשור לתופעה- פציעת ספורט שכיחה - שין ספלינט.
3. הוצאה קלורית קשורה בעצימות האימון, שינוים הנעשים על בסיס קבוע ומצריכים מהגוף הסתגלות מחודשת ועוד. לכן, כול עוד האימון לא יהיה ממש סטנדרטי. הרי שניתן להגיבר ההוצאה הקלורית באופן ממשי.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)