חיזוק וחיטוב ירכיים וישבן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיזוק וחיטוב ירכיים וישבן
    נועה
    13/12/2012

שלום,

בשנים האחרונות התמקדתי בקריירה ועיקר עבודתי היתה לצערי בישיבות ממושכות מול המחשב.
    עשיתי מנוי לחדר כושר אך לא ניצלתי אותו כמעט.
    אפשר לומר שפעילות גופנית לא היה הצד החזק שלי בשנים האחרונות.
    מבנה הגוף שלי רזה ובחודשיים האחרונים ירדתי במשקל ואזור הירכיים והישבן מאד רפוי...
    אני רוצה לשפר, לחטב ולחזק את האזור בפרט ואת הגוף במיוחד.
    על איזה סוג ספורט הינכם ממליצים?
    עזבתי לאחרונה את העבודה ולכן אוכל לנצל את המנוי - האם עדיף חוגים לחיטוב ועיצוב או הליכון וכד'?

תודה,
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חיזוק וחיטוב ירכיים וישבן - תגובה

איתן קטן
    16/12/2012

שלום נועה,
    כמה דברים בהתייחס לדברייך:
    א) ממליץ לך לשלב פעילות אירובית ופעילות אנאירובית (תרגילי התנגדות). בתור פעילות אירובית (הליכון, אליפטיקל, מדרגות, שיעורי סטודיו וכו') אני ממליץ לך לבצע כל פעילות שהיא, העיקר שאת תהני ממנה ובכך גם תקפידי עליה.
    אימונים אנאירוביים- כל פעילות כנגד משקלות, משקל גוף, גומיות מתח. ממליץ לשלב תרגילים פונקציונליים באימון- תרגילים המגייסים מספר רב של שרירים (ובינהם גם שרירי הבטן, ישבן, רגליים) בעת ביצוע הפעולה. דוגמה לתרגילים כאלה - סקוואט ודדליפט.
    ב) אין עדיפות לחוגים מאשר הליכון ולהיפך. אני בעד לשלב בין כמה פעילויות אירוביות כדי לגוו ולחדש.
    ג) בכדי להפחית במסת השומן שבגוף ו"לעצב" אותו, יש צורך גדול יותר בשמירה על תזונה נכונה. לכן, דאגי להתאים תפריט תזונה כחלק בלתי נפרד משגרת האימונים שלך.
    ד) אל תחסכי פגישה עם מדריך הכושר שבמכון, וזאת על מנת שיתאים עבורך את תוכנית האימון שמתאימה לך בהתאם ליכולות שלך וכמובן- שינחה אותך כיצד לבצע תרגילים בטכניקה נכונה, זהו כלל ברזל שאין לוותר עליו.
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו