מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם אימון יומיומי מזיק לגוףרן19/12/2012
שלום, אני מעולם לא הייתי במכון כושר אך אני מתאמן בבית עושה מתח, כפיפות בטן ושכיבות שמיכה, השאלה היא האם אני מזיק לגוף שלי שאני עושה את זה כל יום, והאם יש יתרון משמעותי למכון כושר על פני הבית,למרות שאני מצליח לפתח גוף יפה גם בתרגילים הנ''ל בבית.
אם בכל זאת יש יתרון למכון כושר רציתי בנוסף לקבל המלצה על מכון כושר טוב ולא יקר באזור רמת גן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם אימון יומיומי מזיק לגוף - תגובה
איתן קטן19/12/2012שלום רן,
במידה והאימון שלך עצים- מספר סטים בכל תרגיל והגעה לכשל (סף היכולת שבו אינך מסוגל לבצע חזרה נוספת באותו התרגיל), יש צורך ב-48 שעות מנוחה מינימום בין אימון לאימון של אותה קבוצת השרירים. במידה והאימון לא עצים, אתה יכול לבצע אותו כל יום. הכל תלוי בנפח ועצימות האימון.
לגבי היתרון של חדר הכושר על אימון בבית- כן, לחדר הכושר יש כמה יתרונות והם:
- אווירת אימון - מוסיקה, מוטיבציה ממתאמנים אחרים...
- גיוון (היתרון העיקרי) - יש מספר רב של מכשירים ומשקולות חופשיות, מה שמאפשר לך ליהנות ממגוון רחב של תרגילים עם עם רמת התנגדות שונה ומומנט שונים.
- בטיחות והכוונה - בחדר הכושר יש מדריכים שידריכו אותך בהתאם למטרות שלך, ילמדו אותך את הטכניקה הנכונה לביצוע תרגילים שונים וגם ידאגו לוודא שאתה אכן מבצע אותם נכון בכל אימון ואימון (כמובן, תלוי במקצועיות של אותו המכון).
* היתרון היחיד שאני רואה באימון ביתי הוא כשיש לך את הציוד המתאים לאימון יעיל, אתה לא תסבול מעומס על מכשירים ובחדר הכושר בכלל (יש שעות עמוסות נורא, לרוב שעות הערב 18:00-20:00).
בנוגע להמלצות על חדרי כושר ברמת כן- צרי לי, אבל אין לי נסיון אישי עם אף אחד מהם.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)