טונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טונה
    בנימין
    20/12/2012

שלום! רציתי באמת לדעת לגבי הכמות שנמצא בטונה!!! יש יותר מדי חברות שמייצרות טונות בשימורים וכלן רציתי לשאול את העניין הלא פתיר הזה!! למשל: טונה סטארקיסט במים יש 24.8 גרם חלבון ל100 גרם מוצר, בעוד שבטונה שלהם בשמן יש 26 גרם חלבון ל100 גרם מוצר! ויש גם את חברת ויליגר שאצלם הפערים גדלים בכמות של החלבון בין הטונה במים לטונה בשמן. ועוד שאלה, אני מחפש כמה שיותר חלבון והוא לפי הערך התזונתי שהחברות רושמות תמיד נמצא בטונה שמן, האם אני יכול לסנן אותו במסננת דקה במיוחד ולשטוף אותו במים, ועדיין יישאר הכמות החלבון שרשום עליו? לדוגמא: ויליגר בשמן יש 28 גרם חלבון ו8 גרם שומן, אם אשטוף אותו במסננת, יישאר לי 28 גרם חלבון וייעלם השומן שהיה בו? או שהשמן שנמצא בכל השימורי הטונות פשוט מוסיף ערך חלבוני, ואם אוציא אותו, ככה הוא ייעלם? ממש אשמח לתשובה מעמיקה ומובנת, תודה. אמרתי שזה שאלה קשה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טונה

הוספת תגובה

• שאלה לא פתורה

בנימין
    21/12/2012

הייתי באמת שמח אם מישהו היה מגיב על השאלה הקשה שהצגתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לא פתורה - תגובה

איתן קטן
    25/12/2012

הפערים בחלבון המצוי בטונה בין החברות הינם זניחים ואין כל סיבה להתעמק בזה. לא הייתי מתעמק בהבדל של 1-2 גרם חלבון ל-100 גרם טונה, אלא יותר במכלול תפריט התזונה כולו.
    בעניין השמן והסינון- סינון הטונה לא יגרום לכמות החלבון לרדת, אלא לכמות השומן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טונה - תגובה

עופר קיס
    01/01/2013

בנימין שלום
    אוכל לתת לך תשובה אך עדיף לפנות לפורום התזונה שלנו
    בהצלחה
    עופר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו