משקולות וחשק מיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקולות וחשק מיני
    שי
    29/12/2012

היי,
    אני בן 28 מתאמן מזה 6 שנים בחדר כושר במשקולות בעיקר , בנץ פרס אני דוחק 100 קילו אני מרים יחסית כבד יד קדמית אני מרים 22 קילו כל יד ,
    רציתי לדעת האם אימונים אינטנסיביים כאלה עשויים להשפיע על החשק המיני ,שמעתי סברה כזו שאימונים עצימים עלולים לפגוע בחשק המיני,בפוריות, או בטסט האם זה נכון ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקולות וחשק מיני

הוספת תגובה

• הייתי שמח לקבל תגובה

שי
    30/12/2012

אשמח לקבל תגובה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי שמח לקבל תגובה - תגובה

איתן קטן
    30/12/2012

לא שמעתי על כך בקרב מתאמנים וספורטאים שדבקים בתזונה מתאימה ועל שעות שינה מספקות. כן שמעתי על כך בקרב מתאמנים שנמצאים זמן רב בגרעון קלורי (חיטוב) למשך תקופה, ובעיקר בכאלה שמתאמנים חזק אבל לא אוכלים או ישנים בהתאם. גירעון קלורי ותזונה לקויה ו/או שינה לא מספקת פוגעות בהתאוששות הגוף מהאימון ואף מעלות את הפרשת קורטיזול, הורמון סטרס (לחץ) שעלול לפגוע, בין היתר, בחשק המיני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו