אין זמן לאימון: מה בכל זאת עושים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין זמן לאימון: מה בכל זאת עושים?
    רונית
    31/12/2012

שלום לכולם,

אני עובדת מבוקר עד ערב, חייבת להגיע לבית לטפל בשתי בנותיי, אבל עדיין לצערי אני חייבת לחזור לכושר אבל לא מוצאת את הזמן. אני מתעוררת בכל בוקר ב-6:00 ומסיימת את יומי לאחר השכבת הבנות בשעה 20-00 בערב. האם יש טעם לעשות פעילות קצרה? והאם זה בכלל יוביל למשהו?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אין זמן לאימון: מה בכל זאת עושים? - תגובה

שי אלנקרי
    31/12/2012

שלום דניאלה,

אל ייאוש: אפשר להשיג תוצאות גם באימון קצר! מחקר שפורסם לאחרונה הראה כי 25 דקות אימון אירובי שכלל 6 מקטעים של 30 שניות בעצימות גבוהה בהפרש של 4 דקות הביא לרמת שיפור משמעותית בכושר האירובי. רמה זו זהה לזו שנצפתה בעקבות פעילות במאמץ בינוני אשר נמשכה שעה וחצי. המסקנה ברורה: אין צורך לשרוף שעתיים בכדי לשפר את הכושר הגופני. אפשר לעשות זאת גם בזמן קצר ולהשיג תוצאות. תיאוריית "הכל או לא כלום" לא תקף בפעילות גופנית - ולפעמים אימון קצר לא פחות יעיל מאימון ארוך. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגילי עיצוב וחיטוב

fitnesss
    01/02/2013

היי. אם אין לך זמן ללכת לחדר כושר, אז יש לי פתרון מעולה בשבילך! 4 סרטונים של 10 דק' תרגילי עיצוב וחיטוב, 3 פעמיים בשבוע, של 20 דק' בטוח תמצאי זמן:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו