מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אין זמן לאימון: מה בכל זאת עושים?רונית31/12/2012
שלום לכולם,
אני עובדת מבוקר עד ערב, חייבת להגיע לבית לטפל בשתי בנותיי, אבל עדיין לצערי אני חייבת לחזור לכושר אבל לא מוצאת את הזמן. אני מתעוררת בכל בוקר ב-6:00 ומסיימת את יומי לאחר השכבת הבנות בשעה 20-00 בערב. האם יש טעם לעשות פעילות קצרה? והאם זה בכלל יוביל למשהו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין זמן לאימון: מה בכל זאת עושים? - תגובה
שי אלנקרי31/12/2012שלום דניאלה,
אל ייאוש: אפשר להשיג תוצאות גם באימון קצר! מחקר שפורסם לאחרונה הראה כי 25 דקות אימון אירובי שכלל 6 מקטעים של 30 שניות בעצימות גבוהה בהפרש של 4 דקות הביא לרמת שיפור משמעותית בכושר האירובי. רמה זו זהה לזו שנצפתה בעקבות פעילות במאמץ בינוני אשר נמשכה שעה וחצי. המסקנה ברורה: אין צורך לשרוף שעתיים בכדי לשפר את הכושר הגופני. אפשר לעשות זאת גם בזמן קצר ולהשיג תוצאות. תיאוריית "הכל או לא כלום" לא תקף בפעילות גופנית - ולפעמים אימון קצר לא פחות יעיל מאימון ארוך. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרגילי עיצוב וחיטוב
fitnesss01/02/2013היי. אם אין לך זמן ללכת לחדר כושר, אז יש לי פתרון מעולה בשבילך! 4 סרטונים של 10 דק' תרגילי עיצוב וחיטוב, 3 פעמיים בשבוע, של 20 דק' בטוח תמצאי זמן:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)