שורף שומנים ועוד שאלה קטנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שורף שומנים ועוד שאלה קטנה
    אחת אחת
    08/03/2008

היי לכם
    אני בחורה בגילאי עשרים פלוס ומתכוונת להתחיל לעסוק בריצה יש לי כמה שאלות מקווה שתוכלו לענות לי עליהן

1 . אני מתכוונת להתחיל לרוץ , השאלה היא כמה דקות של ריצה אני אמורה לבצע ביום אימון על מנת להוריד ק"ג ממשקלי בשבוע .

2 . קראתי מאמרים על תכשיר שהוא נקרא "שורף שומנים" אלו בעצם קפסולות של 200 מ"ג של קפאין האמורות לעזור בשריפת שומנים במידה ולוקחים אותן חצי שעה לפני האימון . כמו כן הבנתי שזה יכול לגרום לאוסטיאופרוזיס .
    השאלה היא : האם זה לא כמות יותר מדי גדולה לאדם של קפאין ? האם זה לא יכול לגרום לנזק?
    ועד כמה זה יעזור ה 200 מ"ג של קפאין לשריפת השומן במספרים . ?
    בהמון תודה
    אחת שרוצה לעשות את זה נכון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לעשות נכון

עופר קיס
    10/03/2008

את רוצה להתחיל לרוץ או לרדת במשקל.
    אם לרוץ ותוך כדי לרדת, התחילי בריצה של 1-2 דקות , הליכה דקה וכן הלאה עד שתוכלי לרוץ בקושי בינוני לאורך זמן מבלי לגרום לנזק אורטופדי.
    אם לרדת במשקל, אז הכי חשוב היא התזונה הנכונה ובנוסף פעילות יומית קלה עד מתונה של 60 דקות, ריצה א הליכה כל עוד זה נעשה בהדרגה.
    קילו שומן בגוף שווה 7500 קלוריות בערך, ריצה קלה במשקל של אישה ממוצעת במשך שעה שווה 400-600 קלוריות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו