העלאת מסת שריר בפלג גוף עליון.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• העלאת מסת שריר בפלג גוף עליון.
    ירון
    06/01/2013

שלום
    אני בן 22. גובה 1.80 ושוקל 74. אחוזי השומן שלי כנראה נמוכים על אף שמעולם לא מדדתי אותם, מכיוון ששרירי הבטן שלי (קוביות) נראים לעין זאת משום שאני שומר על אכילה בריאה ללא חטיפים או ג'אנק ואני עושה ריצות 3 פעמים בשבוע ומשחק כדורסל. הגוף שלי די מעוצב אודות לשכיבות סמיכה (20X3) ומתח עם אצבעות כלפי חוץ (10X2) וכפיפות בטן.
    אני החלטתי להתאמן כדי להגדיל את השרירים בחזה ובידיים ובגוף העליון בעיקר, ולא רק לחזק אותם. שכיבות סמיכה מתברר לי בעיקר מגדילות את הסיבולת השרירית ולא את גודל השריר הנראה לעין, מה עוד שיותר מ-30 שכיבות סמיכה זה לא מוסיף ליכולת כמעט, לכן זה פחות רלוונטי לגביי. מה לגבי תרגילי מתח?.
    אני נרשם למכון כושר ואני רוצה הדרכה על התרגילים ומה עושה תרגיל, כי המטרה שלי היא להגדיל את השרירים בגוף, אני לא כל כך סומך על החבר'ה במכון בני ה-22 שייעצו לי. אולי אני טועה ואשמח לדעת
    יש לציין שאני ניגש עוד שבועיים כשאחלים סופית מהנקע בקרסול למאמן אישי מסוים שישפר לי את הניתור, כנראה על ידי תרגילי סקווטים ומכרעים ופליומטרים.
    אני צריך שמישהו יבנה לי תכנית אימון שתואמת למטרות שלי שהן העלאת מסת שריר ועיצוב השרירים בפלג גוף עליון. למי עלי ללכת? מי יכול להסביר לי ולבנות לי תכנית ברורה? אילו תרגילים מומלצים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העלאת מסת שריר בפלג גוף עליון. - תגובה

עופר קיס
    07/01/2013

ירון שלום
    מדוע אינך סומך על בחורים בני 22. השאלה היא מה הניסיון שלהם.
    תבדוק מי מהם הכי נראה לך ואז תחליט. במקרה ולא יהיה שם אף אחד גש למועדון אחר, ברר מי שם בעל ניסיון ושלם לו על בניית תכנית אימון פרטנית לצרכיך
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו