מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה חשובה לאיתי זיודודי07/01/2013
היי איתי אני מתאמן כבר תקופה ארוכה ורוצה להתחיל שימוש מבוקר בסטרואידים תחת פיקוח רפואי עם דוקטור השאלה שלי אם זה פוגע בבריאות ואם כן מה זה עושה כי יש לי מספר חברים שמשתמשים והכל בסדר איתם לפחות נראה ככה אם אני לוקח את זה במינונים נכונים כולל ניקוי והפסקות זה בסדר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לדודי
ד''ר איתי זיו07/01/2013שימוש בסטרואידים אנבוליים אינו מומלץ כלל ועיקר ונעשה בכלל למטרות רפואיות ולא ספורטיביות במצבים רגילים. ספורטאי הישג, מפתחי גוף, המעוניינים בהיפרטרופיה ועוד עושים לא מעט שימוש בכך על מנת לקצר תהליכים בתקופת האימון ןלהשיג תוצאות מצוינות.
ההשלכות השליליות, מסתבר הן בטווח רחוק יותר במקרים רבים (לא בהכרח - לא תמיד תהיינה השפעות שליליות כתוצאה משימוש בסטרואידים) ולכן הפיתוי בשימוש בהם- רק יחסית.
שימוש בסטרואידים אנבוליים למשל, בגילאים מבוגרים אף לגיטימי במקרים מסוימים ולא בעייתי וזאת בשל ירידה של ההורמון האנבולי טסטסוטרון.
חשוב אם כך לציין:
1. אין הגיון ממשי לעשות שימוש בסטרואידים אנבוליים למעט מקרים בהם מדובר בפיתוח גוף תחרותי ממש ואז לא ניתן להגיע לתוצאות ברמה כה גבוהה לא שימוש בהם.
2. במידה והמתאמן למרות הכול מחליט לעשות שימוש בחומרים אלה הדבר חייב להיות בפיקוח רופא ובדיקות דם, הכוללות תפקודי כבד, הרכב דם בכלל ועוד על בסיס קבוע.
3. יש להביא בחשבון הסיכונים בשימוש בחומרים הללו וחיבים קודם כל לבצע אימונים ואימוץ אורח חיים מתאים . מעניינת העובדה שלעיתים מתאמנים המעוניינים בעליה במסת השריר עוד בטרם מיצו יכולתם באימון ההתנגדות כבר עושים שימוש בסטרואידים אנבוליים, ללא פיקוח וכדומה!!!!!!!!!!
4. חשוב לזכור ששימוש בחומרים אלה מצריך אימוץ תפריט ייחודי לעניין ועתיר חלבון.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתי זיו
דודי07/01/2013אנ י רוצה להתחרות במר ישראל ומיציתי תפוטנציאל הגנטי שלי השאלה שלי אם זה יעשה לי בעיות בעתיד או לא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיתי זיו - תגובה
ד''ר איתי זיו07/01/2013במקרה זה יש להתייעץ עם רופא ספורט בדחיפות ולא לעשות שימוש באופו עצמאי.
יש מספר אנש מקצוע בארץ עוסקים בכך וכמובן הדבר יהיה במקביל לבדיקות דם שיש לעשות על בסיס קבוע.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)