מגנזיום וכושר גופני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגנזיום וכושר גופני
    עופר
    09/01/2013

שלום,
    אני מתעמל באופן קבוע, 3 פעמים בשבוע בחדר כושר ובסופי שבוע בעיקר ריצות.
    שמעתי לאחרונה על כך שמגנזיום יעיל לספורטאים.
    רציתי לדעת במה בדיוק הוא תורם ובאיזה מאכלים הוא נמצא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגנזיום וכושר גופני

הוספת תגובה

• מגנזיום וכושר גופני - תגובה

איתן קטן
    10/01/2013

שלום עופר,
    תיסוף מגנזיום (לרוב עם אבץ) יעיל למתאמנים שמבצעים פעילות גופנית עצימה. הוא תורם במניעת התכווצות השרירים, משפר התאוששות מאימונים ועשוי לתרום לאיכות השינה.
    מקורות המגנזיום במזון: דגנים מלאים, ירקות עליים ירוקים, קטניות, אגוזים, שקדים, מוצרי חלב (יוגורט)...

בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ועוד שאלה

שלי
    10/01/2013

האם מספיק לאכול את המאכלים האלה בשביל לצרוך כמות מספיקה של מגנזיום או שכדאי לקחת תוסף תזונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ועוד שאלה - תגובה

איתן קטן
    10/01/2013

דעתי היא שניתן להשיג בעזרת המזון את כל הויטמינים והמינרלים הדרושים. עם זאת, במידה ואתה סובל משרירים מכווצים, ניתן לנסות ולצרוך מגנזיום כתוסף ולראות אם יש שיפור בהתאוששות. בנוסף, מגנזיום עשוי לתרום לשינה איכותית יותר.
    בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתן לקחת

יפעת
    13/01/2013

תוסף של מגנזיום ציטראט שמתאים לספורטאים, אני לוקחת של סולגאר כיוון שאני מתאמנת הרבה בריצות למרתון. זה מינראל חשוב למבצעים מאמץ גופני וזה עוזר למנוע התכווצויות שרירים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו