מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מגנזיום וכושר גופניעופר09/01/2013
שלום,
אני מתעמל באופן קבוע, 3 פעמים בשבוע בחדר כושר ובסופי שבוע בעיקר ריצות.
שמעתי לאחרונה על כך שמגנזיום יעיל לספורטאים.
רציתי לדעת במה בדיוק הוא תורם ובאיזה מאכלים הוא נמצא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מגנזיום וכושר גופני - תגובה
איתן קטן10/01/2013שלום עופר,
תיסוף מגנזיום (לרוב עם אבץ) יעיל למתאמנים שמבצעים פעילות גופנית עצימה. הוא תורם במניעת התכווצות השרירים, משפר התאוששות מאימונים ועשוי לתרום לאיכות השינה.
מקורות המגנזיום במזון: דגנים מלאים, ירקות עליים ירוקים, קטניות, אגוזים, שקדים, מוצרי חלב (יוגורט)...
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד שאלה
שלי10/01/2013האם מספיק לאכול את המאכלים האלה בשביל לצרוך כמות מספיקה של מגנזיום או שכדאי לקחת תוסף תזונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ועוד שאלה - תגובה
איתן קטן10/01/2013דעתי היא שניתן להשיג בעזרת המזון את כל הויטמינים והמינרלים הדרושים. עם זאת, במידה ואתה סובל משרירים מכווצים, ניתן לנסות ולצרוך מגנזיום כתוסף ולראות אם יש שיפור בהתאוששות. בנוסף, מגנזיום עשוי לתרום לשינה איכותית יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן לקחת
יפעת13/01/2013תוסף של מגנזיום ציטראט שמתאים לספורטאים, אני לוקחת של סולגאר כיוון שאני מתאמנת הרבה בריצות למרתון. זה מינראל חשוב למבצעים מאמץ גופני וזה עוזר למנוע התכווצויות שרירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)