מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יודעת אם אני מבצעת נכון תרגיליםמור14/01/2013
היי,
אני מתאמנת בבית אימוני כוח אבל אני לא בטוחה שאני עושה את התרגילים נכון ב100אחוז...
למדתי לבצע תרגילים שונים באמצעות סרטונים שראיתי באינטרנט שמראים איך לבצע אותם...זה בסדר? אני לא צריכה להלחיץ את עצמי שאני לא עושה אותם נכון? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא יודעת אם אני מבצעת נכון תרגילים - תגובה
איתן קטן15/01/2013היי מור,
יש תרגילים מסוימים שאפשר ללמוד באמצעות סרטוני וידאו בקלות. עם זאת, יש תרגילים מורכבים שלא תמיד ניתן ליישם ב100% דרך סרטונים. פרטי בבקשה על איזה תרגילים מדובר על מנת שאוכל לתת דגשים ליישום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה
מור15/01/2013מדובר על התרגילים: סקוואט(גם על רגל אחת), פלאנק על רגל אחת, אופניים, סמיכה הפוכה, הרמת ברכיים לחזה ותרגיל בטן סטטי...
תודה רבה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך תגובה - תגובה
איתן קטן15/01/2013סקוואט בכללי וגם סקוואט על רגל אחת (pistol) הינו תרגיל שמחייב בעיניי טביעת עין של איש מקצוע.
הרמת ברכיים לחזה- האם הכוונה לתרגיל בטן?
סמיכה הפוכה- אם יש לך לינק זה יהיה מצוין, או את שם התרגיל באנגלית.
בגדול, אם יש לך נסיון עבר בחדר כושר אני לא רואה כל בעיה בלימוד ביצוע התרגילים הכתובים (פרט לסקוואט) באמצעות סרטונים. בנוסף, את יכולה להעלות לכאן סרטון שלך מבצעת את התרגילים ואשמח לתת את חוות דעתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)