לא יודעת אם אני מבצעת נכון תרגילים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת אם אני מבצעת נכון תרגילים
    מור
    14/01/2013

היי,
    אני מתאמנת בבית אימוני כוח אבל אני לא בטוחה שאני עושה את התרגילים נכון ב100אחוז...
    למדתי לבצע תרגילים שונים באמצעות סרטונים שראיתי באינטרנט שמראים איך לבצע אותם...זה בסדר? אני לא צריכה להלחיץ את עצמי שאני לא עושה אותם נכון? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא יודעת אם אני מבצעת נכון תרגילים - תגובה

איתן קטן
    15/01/2013

היי מור,
    יש תרגילים מסוימים שאפשר ללמוד באמצעות סרטוני וידאו בקלות. עם זאת, יש תרגילים מורכבים שלא תמיד ניתן ליישם ב100% דרך סרטונים. פרטי בבקשה על איזה תרגילים מדובר על מנת שאוכל לתת דגשים ליישום.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה

מור
    15/01/2013

מדובר על התרגילים: סקוואט(גם על רגל אחת), פלאנק על רגל אחת, אופניים, סמיכה הפוכה, הרמת ברכיים לחזה ותרגיל בטן סטטי...
    תודה רבה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך תגובה - תגובה

איתן קטן
    15/01/2013

סקוואט בכללי וגם סקוואט על רגל אחת (pistol) הינו תרגיל שמחייב בעיניי טביעת עין של איש מקצוע.
    הרמת ברכיים לחזה- האם הכוונה לתרגיל בטן?
    סמיכה הפוכה- אם יש לך לינק זה יהיה מצוין, או את שם התרגיל באנגלית.
    בגדול, אם יש לך נסיון עבר בחדר כושר אני לא רואה כל בעיה בלימוד ביצוע התרגילים הכתובים (פרט לסקוואט) באמצעות סרטונים. בנוסף, את יכולה להעלות לכאן סרטון שלך מבצעת את התרגילים ואשמח לתת את חוות דעתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו