פיתוח גוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיתוח גוף
    מתן
    24/01/2013

בן 21 מסיים עכשיו חודש וחצי של אימונים בחדר כושר מעוניין להתרחב בחלק העליון חזה ידיים כתפיים בנוסף משחק כדורגל מקצועי חמש פעמיים בשבוע יש לי שתי שאלות. מה עדיף לקחת שייק חלבון מי גבינה או גיינר תוכל להמליץ לי על מוצר מסויים ובנוסף לתת לי קווים מנחים על איזה מוצר ללכת על איזה נתונים להסתכל כלומר שהשייק יעזור אבל גם שיהיה בריא מבחינה בריאותית. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיתוח גוף

הוספת תגובה

• פיתוח גוף - תגובה

איתן קטן
    27/01/2013

שלום יוסי,
    אי אפשר להמליץ לך על תוסף ספציפי, מכיוון ששני המוצרים בעל תכולה קלורי שונה לחלוטין. אבקת חלבון מכילה כ-120 - 130 קלוריות לערך, ואילו גיינר יכול להכיל כ-1000 קלוריות למנת הגשה שמכילה גם פחמימה בנוסף לחלבונים. מטרת תוספי המזון היא להתווסף לתפריט התזונה הנוכחי שלך. אם חסר לך חלבון, תתסף עם חלבון. אם חסר פחמימות וגם חלבון, תתסף עם גיינר. העיקר שתשלים את X הקלוריות הדרושות לך על מנת להשיג את המטרות שלך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו