תוכנית אימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוכנית אימונים
    לילי
    06/02/2013

שלום אני בת 20 ואני חיילת. הייתי רוצה לבנות תוכנית אימונים לירידה במשקל ובאחוזי השומן בגוף. איך אני עושה זאת בלי ללכת לחדר כושר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוכנית אימונים

הוספת תגובה

• תוכנית אימונים - תגובה

ד''ר איתי זיו
    06/02/2013

לא חייבים לפקוד את חדר הכושר על מנת להפחית אחוזי שומן . לחזק שרירים ולהעלות חילוף חומרים בסיסי אך העניין הנו שהדבר מצריך ידע לא מועט לגבי תרגילים שניתן לבצע בבית, בפארק . או אולי שיעורי סטודיו מסוימים. חשוב לדעת איזה איזורי אימון יש זמינים. מספר הפעמים השבועי , ותק אימוני, כמה זמן אימון בכל פעם. בעיות רפואיות אם יש. וכדומה. אשמח לפרטים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים

לילי
    07/02/2013

טוב אז בעיקרון אין לי בעיות רפואיות רק עודף משקל [כמעט 90 קילו והגובה 1.70], בצבא יש לי 8 שעות פנויות ביממה, בבסיס עצמו יש כביש שמקיף את הבסיס וגם יש מגרש.
    אני לא התאמנתי בעבר מעולם.
    לגבי שיעורי סטודיו זה בעייתי בגלל שאני יוצאת פעם בשבועיים הביתה לסופש.

האם אני אצתרך להיפגש עם מאמן אישי לייעוץ או שזה אפשרי גם דרך הפורום? :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו