מבולבל קצת...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבולבל קצת...
    מ
    06/02/2013

היי, לפני כחודש התחלתי להתאמן במכון כושר, התוצאות מרשימות יחסית לזמן הקצר, עכשיו אני קצת מבולבל מכל הכתבות ומהמדריכים שפורסמו ברשת, אני רואה שהגוף שלי מקבל צורה ומתחיל להתחטב, ואני מרוצה , עם זאת אני מעוניין גם בגידלת מסה של השריר, לפי מה שהבנתי יש תהליך של פיתוח ויש תהליך של חיטוב, אני בתור מתחיל שרק רוצה להראות חטוב ושרירי (לא הענק הירוק), לא כל מצליח להבין איזה תהליך אני צריך לבחור, בגדול יש לי 13 אחוזי שומן בגוף, אני מטר 83 אם זה חשוב, אם הרבה רצון ומוטיבציה, משתדל לאכול את כמות החלבונים הרצויה, אשמח להצעות ולתגובות בעניין... תודה מראש.!!!!

ד"א

השינוי וההתקדמות בנפח של השרירים שחלו עד עכשיו ימשיך להתפתח, באותו כמות זמן שהתפתח עד עכשיו? או שההתפתחות המרשימה שחלה עד עכשיו זה רק הזינוק הראשוני של המתחיל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבל קצת...

הוספת תגובה

• מבולבל קצת... - תגובה

ד''ר איתי זיו
    10/02/2013

הערותי....
    1. ההתקדמות בחודשים הראשונים הנה רבה יותר מאשר בהמשך. חשוב להמשיך בקצב ולבצע אימונים על בסיס קבוע. כמו כן להקפיד על תזונה נכונה ומתאימה ופעילות אירובית במקביל על מנת לשמור על הרכב גוף תקין ואף טוב יותר מהממוצע. לדוגמה- חיטוב הגוף, מדובר על אחוזי השומן הנמוכים מ- 13 ועשוי להיות אף 9-8% שומן. למטה מזה קשה עד מאוד להגיע ללא שימוש בסטרואידים אנבוליים ותוספי מזון שמזרזים תוצאות!
    2. חשוב להעלות מסת שריר ובהמשך להפחיתה למידה המתאימה. אמנם אין צורך להעלות משקל ומסה גדולה מאוד אך חיוב הגוף ומראה שרירי מתחילים ראשית כל בצבירת מסת גוף גדולה יחסית. או אז מתחיל תהליך של הפחתת שומן, משקל הגוף וכדומה.
    3. צריכת חלבונים חשובה במיוחד ועשויה להגיע ל- 1.5-1.6 גרם למשקל גוף. כלומר במשקל 88 ק"ג סדר גודל של 120-130 גרם. בכל מקרה פחמימות ושומנים חשובים במיוחד גם. מציע להתייעץ בהקדם עם איש מקצוע רציני בעניין מכיוון שהדבר יחסוך ויקצר את תקופת הזמן להשיג את מטרת האימון.
    4. להעלאת מסת שריר מומלץ ךבצע אימונים מפוצלים AB לפחות ועם עומס גבוה דיו. לשנו תוכנית אימונים אחת לחודש בממוצע וחשוב במיוחד גם לרשום המשקלים המורמים ולראות שישנה התקדמות.בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו