תוכנית אימון ל 3 חחודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוכנית אימון ל 3 חחודשים
    יוסי
    07/02/2013

אני מתאמן כבר 3 חודשים בערך בחדר כושר ועכשיו משנה את התוכנית..אני בתקופת עלייה במסה..חלק מהמדריכים טוענים שעדיף לחלק את התוכנית ל AB וחלק לא. אני מגיע 3 פעמים בשבוע לחדר כושר..ראשון, שלישי וחמישי..האם עדיף לבצע תוכנית פול באדי או לעשות חלוקה של AB..מה יותר עדיף ואפקטיבי? כי אם אעשה חלוקה של AB ואז אעשה ראשון וחמישי את A ואז רק בשלישי אעשה שוב את B ..זה לא הרבה מנוחה לשריר? מה כדאי לעשות?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוכנית אימון ל 3 חחודשים

הוספת תגובה

• טעות בכותרת- תוכנית אימון ל 3 פעמים

יוסי
    07/02/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

איתמר
    09/02/2013

תלוי במטרות אם אתה מתאמן כמה חודשים
    ואם המטרה היא פיתוח גוף ואתה מתאמן כבר כמה חודשים תעבור ל ab או abc וכך תתמקד בכל שריר אתה תעשה יותר מנוחה לכל שריר אבל תקרע אותו יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוכנית אימון ל 3 חחודשים - תגובה

ד''ר איתי זיו
    11/02/2013

הערותי.....
    1. תוכנית מפוצלת עדיפה להשגת מטרת יאמון של מסת שריר. עם זאת חשוב לבחון אם חלה התקדמות בפיצול ל- AB ב- 3 פעמים בשבוע סך הכול.
    2. בעיקרון לאחר תקופה של 3 חודשים ניתן לפצל את התוכנית ל-AB. הנקודה החשובה במקרה זה הנה אינטנסיביות האימון. זה הגורם המרכזי להתקדמות/אי התקדמות באימון בכלל ובתוכנית מפוצלת - בפרט.
    3. מציע לנסות תוכנית של AB ל- 3 פעמים בשבוע ולבדוק מידת ההתקדמות ולפי זה להחליט. זאת במידה והטכניקה טובה והרגלי האימון טובים.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו