מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שכיבות שמיכה/כושר/חזהדן11/03/2008
אני בן 15 וחצי בכיתה י' מטר 75 בערך ושוקל 65 קילו....
אני לא שמן.
אבל יש לי כרס שרוב הזמן אני משתדל להחזיק בפנים...
אני מאד רוצה להתחיל לעבוד על כושר ועל שרירי חזה ולהוריד את הבטן... (אני גולש בים בקיץ ובחורף רק שיוצא אז כשאני מגייע לקיץ נתפס לי החזה מהשכיבה על הגלשן ואני בקושי מצליח לסחוב את עצמי).
שכיבות שמיכה אני בקושי יורד 8....
מה אתם מציעים?..
איך לעבוד על שרירי היידים/חזה (שכיבות שמיכה)... תציעו לי תרגילים לחזק את השרירים שעובדים איתם בשכיבות שמיכה ובכלל לחטב את הבטן.. מעדיף בלי חדר כושר תרגילים שאפשר בבית.
תודה רבה רבה...
ושוב לציין שאני לא שמן בכלל..
פשוט אני לא עובד והפסקתי לעשות ספורט..
אבל בשבועיים אחרונים אני רץ 3 פעמים בשבוע..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכיבות סמיכה
עופר קיס12/03/2008דן שלום.
קודם כל יפה שחזרת לרוץ
בצע את האימונים הבאים
יום א 4-5 שכיבות סמיכה יפות דקה וחצי מנוחה כפול 4-5
יום ג שכיבות סמיכה של בנות על הברכיים 10 חזרות מנוחה 1-1.5 דקות כפול 4-5
יום ה שכיבות סמיכה אבל רק חצי ירידה בעומק 8 חזרות כפול 4-5 מחזורים 1-1.5 דקות מנוחה
אין צורך בתרגילי בטן. רק תוודא שהבטן מכוווצת ומוחזקת בזמן ביצוע שכיבות הסמיכה
אם יש כאבים במארפקים תוריד ל פעמיים בשבוע ובצע רק אימונים של יום ג ו ה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)