לאיתי זיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאיתי זיו
    רמי
    19/02/2013

לאיתי קראתי את המחקרים באתר שהבאת לי אבל יש לי מספר שאלות אם תוכל לענות אני אשמח

במחקרים לקחו אנשים רגילים לא כאלה שעושים ספורט שנים ומפתחים גוף טבעי

או שזה נכון לגבי כולם כי מוזר לי אם זה לא טוב למה יש מלא תוכניות כאלה ואני מכיר אנשים שעובדים בהם וממש חזקים ומפותחים

אתה לא חושב שלמשל למתאמן כמוני שמתאמן 5 שנים ברצף יתאים יותר אם אני מגיע 3 פעמים בשבוע אימון 1 שבועי על כל שריר בעצימות גבוה ממש לקרוע אותו
    שזה אומר abc כי פשוט אם אני עושה ab אני לא יכול לקרוע כל שריר כמו שצריך

הסברת לי והבנתי שזה לכאלה שלוקחים סטרואידים רק בדרך כלל וששריר בשבוע צריך לבוא 5 אימונים

אבל תחשוב אני מרים משקלים גבוהים למשל אם אני עושה לחיצת רגליים 350 קילו מוסיף סקוואט תרגיל שני 110 קילו ולבסוף כפיפת ברך במכונה כל המכונה לאחר מכן כתפיים לחיצות במוט 80 קילו לחיצות כתפיים 35 בכל יד לאחר מכן הרחקה אופקית בכתף 4 סטים זה לא מספיק לשבוע אימון בעצימות כזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאיתי זיו

הוספת תגובה

• לאיתי זיו - תגובה

ד''ר איתי זיו
    21/02/2013

כפי שצוין באחת התגובות מדובר על שבוע הפסקה. מציע לנסות ולראות מידת ההתקדמות. אימון ABC משמעו הפעלת 2 -3 קבוצות שרירים בכל אימון. שבוע הפסקה בין אימון לאימון במקרה שכזה- הרבה מדי. אם במקרה המצוין הנך חש בשיפור - מצוין ותתאמן באופן זה.
    בתרגילים שציינת חסרים שרירי חזה וגב . חשוב להפעילם גם.
    יש מקום, לבנות תוכנית אימונים מסודרת בהתאם למטרת האימון העיקרית.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאיתי

רמי
    21/02/2013

כן בטח שאני עושה גב חזה יד קדמית ויד אחורית ובטן

פה דיברתי על אימון דוגמא 1

אממ תשמע הבנתי אותך שזה קצת פעם בשבוע אבל אני חושב שמתאמן שנותן את המאה אחוז שלו ואני מתאמן עם פרטנר כל אימון עד לכשל חיובי ומשלב שיטות אימון

ועובד בעוצמה ממש גבוה אז אפשר לעבוד על כל שריר פעם בשבוע על אותו רעיון כמו של שריר בשבוע אני עושה יותר סטים בכל חלק בגוף מאשר ב ab ככה שנפח האימון עולה והתדירות יורדת אבל עומס גבוה על כל שריר

חוץ מזה ש נגיד אני עושה יום ראשון חזה אז הטרייספס עובד חזק כסנרגיסט ויום למישי כתפיים גםעובד חזק כסנרגיסט ככה שהשרירים עובדים פעם בשבוע חזק ספציפית ועובדים עוד כסנרגיסטים

וראיתי בכל העולם ובחדר כושר אצלנו תוכניות כאלה

אתה בטוח שאני טועה בזה במליון אחוז או שלמתאמנים שמתאמנים חזק זה יכול להתאים?

אם תגיד לי עוד פעם שאני טועה אני ישנה את זה אבל כל מאמן אומר לי משהו אחר נראה לי הכי טוב ניסוי וטעייה לא?

גם אני מקפיד לאכול כל יום 190 גרם חלבון והרבה פחמימות וירקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאיתמר

ד''ר איתי זיו
    22/02/2013

חשוב לבדוק שהאימון במקרה המצוין לא חורג מ- 60 דקות. או אז מופרש קורטיזול והדבר פחות רצוי כמובן. הדבר משפיע לשלילה על רקמת השריר.
    במידה והנך מתקדם ב- ABC 3 פעמים בשבוע בלבד.. המשך כך. למרות שעקרונית הפעלה רבה יותר של קבוצות השרירים תביא להשפעה אנבולית יותר טובה.
    לגבי צריכה של 190 גרם חלבון, על פניו נראה הרבה מדי.. אמור להיות 1.6 גרם חלבון לק"ג משקל גוף בממוצע.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאיתי

רמי
    23/02/2013

אני לא מבין אותך למה פחות השפעה אני חושב שיותר

תחשוב על זה ככה במקום לעשות ab ונגיד לעשות 9 סטים לחזה באימון פעם ב 5 ימים אני עושה פעם ב 7 יום 16 סטים לחזה לדוגמא מה שאומר שאני קורע את החזה יותר

ואין בעיין לנוח שבוע ככה השריר מתאושש כמו שצריך

לגבי החלבון להוריד ל 1.6 לכל קילו 2 זה יותר מידיי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו