תסביר לי בבקשה!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסביר לי בבקשה!!!!!
    רעות
    27/02/2013

אציין כי הבטן שלי מאוד נפוחה ובולטת עם צמיגים.

רציתי לדעת אם זה הגיוני שיש לי בטן נפוחה מאוד למרות שבמשקל דיגיאטלי שמדדו לי בחדר כושר יצא לי 10% אחוז שומן בגוף ?

האם יכולה להיות בטן נפוחה ב- 10% שומן בגוף?

האם זה הגיוני?

האם בפחות מ-10% שומן רואים ב-100% ריבועים בבטן?

אם יש 10% שומן בגוף אז האם בוודאות יראו ריבועים בבטן?

האם לא יכול להיות בטן נפוחה ועגולה ונשפכת באחוזי שומן נמוכים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסביר לי בבקשה!!!!!

הוספת תגובה

• תסביר לי בבקשה!!!!! - תגובה

ד''ר איתי זיו
    02/03/2013

מחדד כמה דברים.......
    לא הגיוני ולא סביר כלל שהבטן בולטת כפי שמצוין ואחוז השומן בגופף הנו 10% (!!!). אחוז כה נמוך מתאים למפתחות גוף מקצועניות, אתלטיות וכדומה. לא לאישה ממוצעת.
    חשוב למדוד אחוזי שומן אצל איש מקצוע ולא במכשירים הדיגטליים השונים. רק כך ניתן יהיה לקבל אמת מידה לגבי רמת ההשמנה, הבטו הבולטת ועוד ועוד. נפיחות בבטן יכולה להיות מסיבות שונות ולא רק שומן (!) ומציע להתייעץ גם בפורום רפואת ספורט או פורום רפואה פנימית אם יש. בבי אוקיי כמובן.
    לגבי מראה 'ריבועים בבטן', הדבר אפשרי רק אצל בודדים מהמתאמנים שלהם אחוזי שומן הנמוכים מהממוצע באופן משמעותי. לדוגמה אצל גברים - מתחת - ל- 11% ואילו אצל נשים בממוצע - למטה מתחת ל- 14%. עדיין הדבר תלוי רבות בגנטיקה של כל אחד, אופן פיזור השומן ועוד.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו