ריצות בוקר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצות בוקר
    גל
    07/03/2013

שלום,אני רוצה להתחיל לרוץ בבקרים לפני בית ספר כדי לשפר את הסיבולת לב ריאה שלי. רציתי לדעת כמה קילומטרים כדאי לי לרוץ? האם כדאי לאכול לפני ומה לאכול אחרי? חשוב לציין גם שאני בתקופה של העלאת מסת שריר בחדר כושר אז האם כדאי לי לרוץ בתקופה זו? (הריצה היא לא כדי לשרוף שומנים אלא כדי לפתח סיבולת לב ריאה)

תודה מראש לעוזרים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריצות בוקר

הוספת תגובה

• ריצות בוקר - תגובה

ד''ר איתי זיו
    10/03/2013

הערותי.....
    1. ניתן לרוץ מדי יום ללא בעיה גם אם המטרה הנה העלאת מסת שריר. לזמן הריצה והדופק חשיבות רבה והשפעה על התוצאות. ריצה מדי יום של 25-20 דקות בקצב קל, מומלצת ולא בעייתית וכמובן חשוב להקפיד על התזונה המתאימה .
    2. מהי מטרת האימון הנוספת.? הפחתת אחוז שומן? שיפור מצב בריאותי?
    3. לגבי התזונה מומלץ להתייעץ בפורום תזונת ספורט. בעיקרון חשוב לאכול משהו קל לפני פעילו גופנית ולא ממש בסמוך. פחמימות - כמובן אך הדבר תלוי רבות בפעילות הגופנית המבוצעת (האם רק אירובית? או גם אנאירובית?), לגבי שימוש בשומנים בפעילות האירובית הדבר תלוי רבות בדופק. בעיקרון אם המטרה לעשות שימוש בעיקר בשומנים יש לרוץ בקצב קל יחסית, עד 70% מדופק מירבי,
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

גל
    11/03/2013

2.המטרה היא שיפור הסיבולת לב ריאה. והאם אפשר להוריד אחוזי שומן בעזרת ריצות גם בזמן העלאת מסה?
    3.והפעילות בבוקר רק אירובית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו