עוש שאלה לאיתי זיו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוש שאלה לאיתי זיו
    רמי
    09/03/2013

לאיתי אם מתאמן מסויים למשל עושה כל שריר פעם בשבוע בעצימות גבוה

ברגע שמפספס אימון ויוצא יותר מנוחה מ 7 ימים מה קורה?

פירוק שריר ספציפי שלא עבדו עליו?

או מה?

הרבה אנשים מהתחום אמרו לי שלא משנה איזה אימון אני יעשה אם אני עובד פעמיים בשבוע על השרירים בעצימות גבוה הגוף ישמור על עצמו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוש שאלה לאיתי זיו

הוספת תגובה

• עוש שאלה לאיתי זיו - תגובה

ד''ר איתי זיו
    12/03/2013

בעיקרון מנוחה של יותר מ- 7 ימים לאותו שריר שהופעל לא מתאים גם למפתחי גוף מקצוענים. בפועל תהיה ירידה ביכולת הגופנית. אמנם לא גדולה אך קשה יהיה להתקדם במידה ומדובר על בסיס קבוע במנוחה כה ארוכה. אם מדובר על מנוחה שכזו מפעם לפעם אין בעיה עקרונית אך אם על בסיס קבוע יש לתכנן את כל תוכנית האימונים מחדש.
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי הבנתי

רמי
    12/03/2013

הבנתי אני עובד אז פעם בשבוע על כל שריר ואם פה ושם פיספסתי לא נורא כי לפעמים יש לי איזה משהו חשוב לעשות אז לא מספיק

שמתי לב גם כשאני מפספס הגוף לא יורד אלא ההתקדמות פחות טובה אבל כל עוד אני מגיע 3 פעמים הגוף שומר על עצמו ניראה לי

והבנתי בסוף שהכל תלוי בעצימות ונפח שבועי

להגיע לכל שריר בסוף בשבוע בין 15 ל 20 סטים

ושריר קטן 8 עד 10

עכשיו לגבי המנוחה הכל תלוי בכמה המתאמן מתקדם מתאמנים חזקים יכולים לנוח הרבה כי האימון עצים ומתחלילים צריכים לנוח פחות כי האימון פחות עצים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו