מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה לגבי דופק בריצהאנה09/03/2013
שלום, אני עושה ריצות של 10 קמ פעמיים בשבוע כבר חודשים, בדרך כלל על דופק של 180-188 .
מעולם לא לקח לי יותר מ20 שניות כדי להעלות דופק לדופק רצוי.
אתמול יצאתי לריצה ולא הצלחתי להעלות דופק ליותר מ165. לא משנה כמה התאמצתי והגברתי את הקצב הדופק לא עלה. הכי הרבה שהגעתי היה 175. וזה בקושי רב מאוד, וגם ירד מהר.
אני רשומה לריצה במרתון תא שבוע הבא, ולא יודעת מה לעשות? למה זה קורה? מעולם לא קרה לי, יש לכם עצה בשבילי?
אני לא חולה ומרגישה טוב. בת 20
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי דופק בריצה - תגובה
עופר קיס10/03/2013אנה שלום.
על מנת לוודא שאת מאוששת לקראת המרתון אני לעצמך על השאלות הבאות:
האם יש לי אנרגיה, אני מרגישה טוב וקל לי לרוץ את המרחק הרגיל שלי בתוצאה הרגילה שלי.
אם התשובה חיובית הכול תקין, וודאי שאת אוכלת מספיק פחמימות ולא מפסיקה לאכול במודע או תת מודע לפני התחרות
אם התשובה היא שלילית, הורידי את קושי ומרחק הריצה שלך. נוחי וודאי שאת אוכלת מספיק ונכון כולל ירקות ופירות איכותיים.
אם את לא בטוחה- גלגלי אימון יתר וחפשי סימנים נוספים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תודה על התשובה! בנוגע לפחמימות,
אנה11/03/2013הפסקתי לאכול לאחרונה גלוטן( לחם חיטה , שעורה, שיפון..) , עקב רגישות.
האם בתחליפים (תירס, אורז, תפו"א, כוסמת.)יש מספיק פחמימות בשביל הריצה?
ועוד שאלה בבקשה, מה מומלץ לאכול וכמה לשתות לפני הריצה של ה10 במרתון? צפוי עומס חום ביום שישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)