מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חיטוב גוף באמצעיים ביתייםשלומי14/03/2008
עופר שלום!
אני בן 20 גובהי הוא 1.70 ומשקלי 65.
בחיים לא סבלתי מעודף משקל הוא משהו דומה.
בשנתיים האחרונות אני סובל מכרס שמבצבצת ממני.
בגלל הכרס אני רץ כל יום כחצי שעה-6,7 קילומטר ומתאמן במכשיר המולטיטריינר הביתי שרכשתי לא מזמן..
רצית לדעת איך אפשר לחטב את הגוף בתנאים המינימליים האלה מכיוון שאני חייל קרבי ואין לי זמן ללכת לחדר כושר..
איך אני יכול לבנות לעצמי תוכנית אימון מבלי להיעזר במאמן כושר אישי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבית
ישראל פרנקל14/03/2008שלום שלומי
האימון בבית הינו אפשרי בהחלט. ריצות ואימונים במכשיר המולטי טריינר בהחלט יכוליםפ להיות אפקטיבייים. הענין עם הבטן הקטנה בהחלט קשור לכמויות המזון שהינך אוכל. אתה מתבגר מעט, למעט האימונים היומיים אינך (כנראה) פעיל גופנית וכויות המזון כנראה גבוההות מהדרוש לגופך. הייתי בהחלט ממשיך עם תוכנית אימוני הריצות לפחות 4 פעמים בשבוע, משנה מעט מרחקים וקצבים של ריצה. במולטי טריינר עובד על קבוצות השרירים הגדולות ומוסיף לאימונים תרגילים נונוספים של בטן וידיים והחשוב מכל - שם לב למזון ולכמויות המזון שאני אוכל....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)